Παράλληλα με το Survivor της Ελλάδας, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται σε εξέλιξη και τα γυρίσματα για το αντίστοιχο παιχνίδι της Τουρκίας, το οποίο μάλιστα είναι και All Star.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε να συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους, όπως ήθελε να κάνει και στην Ελλάδα και τους έστειλε στον Άγιο Δομίνικο για να… σκοτωθούν!

Οι συνθήκες μοιάζουν με πραγματικό Survivor και δεν θυμίζουν σε τίποτα όσα βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση με τους έρωτες και τα παιχνίδια στρατηγικής. Όπως θα δείτε παρακάτω από το τρέιλερ, οι παίκτες τα δίνουν όλα και παίζουν πολύ σκληρά στα αγωνίσματα, με συνέπεια να τραυματίζονται, ενώ δεν λείπουν και οι μεταξύ τους εντάσεις!

Αυτό είναι και το πλάνο του Ατζούν για το Alla Star Survivor το ελληνικό. Λέτε να του βγει;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!


**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανατροπή στο Survivor - Μπαίνουν παίκτες, αλλάζουν οι ομάδες - Ποια Ταραμπάνκο; Άλλο το νέο φαβορί!

 

Survivor: Έρωτας του σκηνοθέτη με την κουκλάρα των Διασήμων - Απίστευτο πλάνο στην θάλασσα (Vid)

Το casting του φετινού Survivor μπορεί να μην είναι πολύ πετυχημένο, όσον αφορά το γκελ που κάνουν οι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, η παραγωγή είχε… 100% επιτυχία!

Όλες οι κοπέλες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι εντυπωσιακές και καθημερινά πλέον ο σκηνοθέτης προσφέρει εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία.

Στο τελευταίο επεισόδιο βέβαια, κάπου το... παράκανε με το σούπερ ζουμ στην εντυπωσιακή Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

Απολαύστε τη: