Facebook Pixel Survivor: Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το... βαθύ λαρύγγι - Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα
Life
| 2022-02-14 07:46:00

Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το... βαθύ λαρύγγι - Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

Sportdog Team
Σκάνδαλο στο Survivor! Χαμός με το... βαθύ λαρύγγι - Οι παίκτες έμαθαν όσα λέγονται στην Ελλάδα

Εξέλιξη που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς του παιχνιδιού! Ποιος μετέφερε στον Άγιο Δομίνικο τα πάντα σχετικά με όσα λένε δημοσιογράφοι και twitter μέσα στο παιχνίδι;

Τι νομίζατε ότι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, θα έμπαινε μέσα στο Survivor και δεν θα τους έλεγε όλα όσα βλέπει ο κόσμος και τι συμβαίνει πραγματικά στον έξω κόσμο; Εννοείτε ότι τους τα έχει πει όλα με χαρτί και καλαμάρι.

Το θέμα είναι σε ποιους έχει μιλήσει και τι έχει πει, γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει ανοίξει το στόμα του σε όλους τους συμπαίκτες του, αφού σίγουρα κρατάει μια πισινή, μιας και βλέπει ότι πλέον είναι ο πιο δυνατός παίκτης της κόκκινης ομάδας και με την αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη μπορεί να είναι ο επόμενος Survivor.

Άλλωστε ήδη δύο πρώην ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, γιατί να μην έχουμε και έναν τρίτο φέτος! Φαντάζεστε εσείς κανέναν άλλον παίκτη τόσο δυνατό απο όλους αυτούς που βλέπετε φέτος στο Survivor!

Αν δεν βάλει ο Ατζούν κάποιον υπερπαίκτη, ο Άρης Σοϊλέδης θα κάνει περίπατο στο φετινό Survivor και θα είναι ο απόλυτος νικητής του πέμπτου κύκλου.

Στρατηγικά ο Άρης έχει ενημερώσει την ομάδα του για όλα όσα κατηγορούν τον Γιώργο Κατσαούνη και επειδή η Μυριέλλα δεν έχει μάθει να κρατάει το στόμα της ανοικτό, πήγε και τα κάρφωσε και στους Μαχητές.

Φυσικά αυτό το σπασμένο τηλέφωνο βόλεψε αφάνταστα τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Σάββα Κάλφα και βρήκαν ευκαιρία να τον διασύρουν.

Ο ποδοσφαιριστής έχει μεταφέρει σίγουρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πολλά πράγματα και αυτό φαίνεται απο το πόσο διαχυτική είναι μαζί του η παίκτρια στους αγώνες στίβου. Το ίδιο συμβαίνει και με την Αθηνά, αφού η μια τα είπε στην άλλη και φυσικά και οι δύο έχουν κάνει το αντίπαλο κόμμα των Μαρτίκα και Κάλφα.

Αυτόν που υπολογίζει αγωνιστικά ο Άρης είναι τον Απόστολο Ρουβά αφού γνωρίζει ότι είναι ο πιο αγαπητός παίκτης, ενώ υπολογίζει και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, γιατί ξέρει ότι ως δημοσιογράφος ξέρει όλα όσα χρειάζονται για να παραμείνει μέσα στο ριάλιτι.

Σίγουρα έχει μιλήσει μαζί τους, χωρίς όμως να ανοίξει όλα τα χαρτιά του, όπως ακριβώς έκανε πέρυσι και ο Σάκης Κατσούλης, που αφού κατάφερε να πλησιάσει με τον τρόπο του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όλοι είδαμε πως την έφερε απέναντι στην ομάδα της.

Σίγουρα ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι ένας πολύ ισχυρός παράγοντας που θα συνεχίσει να επηρεάζει την ομάδα του, ενώ θεωρούμε ότι θα έρθει σε αντιπαράθεση μόνο με κάποιον καινούργιο παίκτη που θα γνωρίζει περισσότερα απο αυτά που ξέρει αυτός!

"Ξύλο" μεταξύ των παικτών στο Survivor και σοβαρός τραυματισμός - Αυτό είναι το σχέδιο Ατζούν (Vid)

Παράλληλα με το Survivor της Ελλάδας, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται σε εξέλιξη και τα γυρίσματα για το αντίστοιχο παιχνίδι της Τουρκίας, το οποίο μάλιστα είναι και All Star.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε να συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους, όπως ήθελε να κάνει και στην Ελλάδα και τους έστειλε στον Άγιο Δομίνικο για να… σκοτωθούν!

Οι συνθήκες μοιάζουν με πραγματικό Survivor και δεν θυμίζουν σε τίποτα όσα βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση με τους έρωτες και τα παιχνίδια στρατηγικής. Όπως θα δείτε παρακάτω από το τρέιλερ, οι παίκτες τα δίνουν όλα και παίζουν πολύ σκληρά στα αγωνίσματα, με συνέπεια να τραυματίζονται, ενώ δεν λείπουν και οι μεταξύ τους εντάσεις!

Αυτό είναι και το πλάνο του Ατζούν για το Alla Star Survivor το ελληνικό. Λέτε να του βγει;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!


**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ανατροπή στο Survivor - Μπαίνουν παίκτες, αλλάζουν οι ομάδες - Ποια Ταραμπάνκο; Άλλο το νέο φαβορί!

 

Survivor: Έρωτας του σκηνοθέτη με την κουκλάρα των Διασήμων - Απίστευτο πλάνο στην θάλασσα (Vid)

Το casting του φετινού Survivor μπορεί να μην είναι πολύ πετυχημένο, όσον αφορά το γκελ που κάνουν οι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, η παραγωγή είχε… 100% επιτυχία!

Όλες οι κοπέλες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι εντυπωσιακές και καθημερινά πλέον ο σκηνοθέτης προσφέρει εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία.

Στο τελευταίο επεισόδιο βέβαια, κάπου το... παράκανε με το σούπερ ζουμ στην εντυπωσιακή Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

Απολαύστε τη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags