Facebook Pixel Masterchef: Οι στοιχηματικές "αποκάλυψαν" ποιοι επιστρέφουν - Το μεγάλο φαβορί και η απόδοση 200.000!
Life
| 2022-03-30 09:20:00

Masterchef: Οι στοιχηματικές "αποκάλυψαν" ποιοι επιστρέφουν- Το μεγάλο φαβορί και η απόδοση 200.000

Sportdog Team
Masterchef: Οι στοιχηματικές "αποκάλυψαν" ποιοι επιστρέφουν- Το μεγάλο φαβορί και η απόδοση 200.000

Μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι του Star! Οι δύο παίκτες που γυρίζουν στο ριάλιτι μαγειρικής και ποιος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει την πρωτιά και τις 100.000 ευρώ...

Μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν με την πρώτη γυναίκα νικήτρια, το πασίγνωστο ριάλιτι μαγειρικής είναι και φέτος στον τηλεοπτικό αέρα. Το MasterChef 6 έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό (Δευτέρα-Παρασκευή στις 21.00, MasterClass κάθε Κυριακή στις 17.45 στο Star) και μας έχει προσφέρει ουκ ολίγα πράγματα, από τεχνικές που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι νέες ίντριγκες, διαξιφισμούς, διαφωνίες και φυσικά άπειρες ανατροπές. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει η παροιμία, άρα και φέτος έχουμε στο νέο MasterChef τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Από τους 24 παίκτες που μπήκαν φέτος στο σπίτι βρισκόμαστε πλέον στους 17. Αλλοι έφυγαν οικειοθελώς, άλλοι από δοκιμασία αποχώρησης. Οπως πάντα σε αυτό το ριάλιτι μαγειρικής τίποτα δεν είναι δεδομένο και μια απροσεξία μπορεί να βγάλει οποιονδήποτε από τον διαγωνισμό, τόσο απλά.

MasterChef φαβορί για τη νίκη

Εμείς μιλήσαμε ξανά με τις στοιχηματικές εταιρείες για νέες αποδόσεις για τον νικητή και για άλλα πράγματα και σας τις παρουσιάζουμε αποκλειστικά εδώ. Πρώτο φαβορί για νικητή του MasterChef 6 αποτελεί ο Γιάννος σε απόδοση 3.50 πλέον από το 3.75 της προηγούμενης φοράς. Πίσω του ως δεύτερο φαβορί παραμένει η Φανή στο 4.00 αντί του 4.20 και την τριάδα κλείνει ο Γρηγόρης που ανέβηκε στο 6.00 από το 5.00 και ο οποίος παρότι αποχώρησε, όλα δείχνουν ότι επιστρέφει με τη δεύτερη ευκαιρία!

Πλέον στην τέταρτη θέση στα προγνωστικά στοιχήματος ανέβηκε ο Παναγιώτης και παίζει στο 7.50 αντί του 7.00 που τον βρίσκαμε την προηγούμενη φορά, σταθερά τον ακολουθεί και η Ελπίδα στην ίδια απόδοση (9.00), η οποία επίσης έχει αποχωρήσει και επιστρέφει στο σπίτι. Τεράστια άνοδο σημειώνει πλέον ο Νικήτας σε απόδοση 12.00, ενώ ο Νίκος με τον Μάριο πλέον βρίσκονται στο 15.00, από το 12.00 και το 17.00 αντίστοιχα.

Τεράστια η διαφορά και για τον Χριστόφορο από την τελευταία φορά που μιλήσαμε με τους μπουκ, πλέον παίζει στο 20.00 αντί του 75.00. Αντιθέτως, πολύ στις εκτιμήσεις τους έπεσε ο Βασίλης, που τον βρίσκουμε στο 25.00 σε σχέση με το 15.00 της προηγούμενης φοράς. Ο Τζόναθαν παρότι έπεσε σε απόδοση (στο 40.00 από το 50.00) βρίσκεται μια θέση κάτω καθώς ανέβηκαν άλλοι παίκτες, ενώ σταθερά στους ουραγούς βλέπουμε τις Καλλιόπη (60.00 από 90.00) και Ελισάβετ (100.00 από 200.00).

MasterChef στοίχημα και αποδόσεις

Δεν σταματάει όμως εδώ η ανάλυση, καθώς ρωτήσαμε για αποδόσεις τις στοιχηματικές και για άλλα πράγματα εκτός του νικητή. Ετσι λοιπόν το να κερδίσει κάποιος αμφότερα το τρόπαιο του νικητή αλλά και το silver award το βρίσκουμε φέτος μόλις στο 7.00 (συγκρατημένες πλέον οι στοιχηματικές γιατί η συγκεκριμένη επιλογή έχει επιβεβαιωθεί στους τελευταίους δυο διαγωνισμούς) και το όχι στο 1.90. Το να είναι άντρας ο φετινός νικητής το συναντάμε στα αποτελέσματα στοίχημα στο 1.70 και τη γυναικεία επιλογή στο 1.90. Τέλος, να είναι ο νικητής κάποιος που θα ξαναμπεί στο παιχνίδι μελλοντικά το συναντάμε στο 12.00.

Πηγή: Kingbet.gr

 

MasterChef: Ποιος κέρδισε το Silver Award των 10.000 ευρώ – Ο παίκτης που αποχώρησε (vids)

Την Τρίτη οι 12 παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού διαγωνίστηκαν στο Τεστ Δημιουργικότητας, έχοντας να εκτελέσουν περίτεχνες συνταγές και να παρουσιάσουν τρία ολοκληρωμένα πιάτα. Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και του νικητή του MasterChef του 2020 Σταύρου Βαρθαλίτη και του φιναλίστ Σταυρή Γεωργίου.

Οι προσπάθειες που ξεχώρισαν ήταν της Φανής Ζιώγα και του Γιάννου Σδούγκα. Τα πιάτα που τελικά ικανοποίησαν απόλυτα και γευστικά και τεχνικά ήταν του Γιάννου, ο οποίος κέρδισε τις 10.000 ευρώ.

Τα χειρότερα πιάτα, αυτά ήταν του Μάριου και του Σταύρου. Ο παίκτης που αποχώρησε τελικά ήταν ο Σταύρος Λορέντζος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags