Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Εκνευρισμός Σαββίδη για... Καϋμενάκη και Μπάκο - Ο μεγάλος "παίκτης" που θέλει να αγοράσει από Ιβάν
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 15:33:00

Εκνευρισμός Σαββίδη για... Καϋμενάκη και Μπάκο - Ο μεγάλος "παίκτης" που θέλει να αγοράσει από Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εκνευρισμός Σαββίδη για... Καϋμενάκη και Μπάκο - Ο μεγάλος "παίκτης" που θέλει να αγοράσει από Ιβάν

Οι μεγάλες επενδύσεις, το μέλλον του OPEN και ο νέος ενδιαφερόμενος. Η πρώτη αντίδραση από τη Θεσσαλονίκη για τα σενάρια πώλησης του καναλιού, ποιος ενδιαφέρεται σοβαρά και τα πλάνα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ για την παρουσία του στην Ελλάδα.
 

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί και ειπωθεί διάφορα σενάρια για το Open και το μέλλον του καναλιού (όπως κατά καιρούς και για τον Δικέφαλο).

 

Ρεπορτάζ της Live Sport αναφέρει ότι οι Μπάκος και Καϋμενάκης, οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης δηλαδή, θέλουν να αγοράσουν το Open από τον Σαββίδη, αλλά φαίνεται ότι για μια ακόμα φορά η αλήθεια βρίσκεται μακριά. Αρχικά να πούμε ότι όπως και όλες τις προηγούμενες φορές που είχε γραφτεί κάτι παρόμοιο, οι συνεργάτες τού Ιβάν έτσι και τώρα διέψευσαν κατηγορηματικά το θέμα.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν έχει κάνει σοβαρές επενδύσεις στην Ελλάδα, συνδυαστικά με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, "ψάχνεται" για τα λιμάνια σε Ηγουμενίτσα και Καβάλα, θέλει να φτιάξει νέο γήπεδο στον Δικέφαλο, γενικά έχει "ανοίξει" τις δουλειές του στην χώρα μας.

 

Μάλιστα, το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι υπάρχει σχετικός εκνευρισμός για τέτοιου τύπου ρεπορτάζ, που στην πλευρά τού Σαββίδη θεωρούν ότι εκπορεύονται από συγκεκριμένους κύκλους που θέλουν να αποδομήσουν την παρουσία του στην Ελλάδα.

 

Το sportdog.gr έψαξε λίγο το θέμα, επικοινωνόντας με ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα τον χώρο των media, και έμαθε κάποια σημαντικά πραγματάκια. Πρώτο και κύριο ότι το Open παραμένει ζημιογόνο, παρά τις περικοπές που έχουν γίνει, άρα δεν είναι τόσο εύκολο να μπει κάποιος στη διαδικασία απόκτησή του.

 

Πολύ περισσότερο δύο άνθρωποι, όπως ο Καϋμενάκης και ο Μπάκος, που ασχολούνται με την ενέργεια και δεν έχουν δείξει την παραμικρή πρόθεση για εμπλoκή στον χώρο των media. Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι ο Σαββίδης δεν είναι εντελώς αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει το Open, προφανώς αν υπάρξει το σωστό timing και η σωστή τιμή.

 

Τέλος, η πιάτσα γνωρίζει το ενδιαφέρον από τη Nova, υπάρχει μια σχετική επικοινωνία στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά η διαδικασία εξαγοράς της Wind από τη Nova έχει φέρει καθυστέρηση στις όποιες εξελίξεις με το Open...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ό,τι καλύτερο η σφαλιάρα στη Λεωφόρο - Ωρολογιακή βόμβα η Μαρσέιγ - Άλλος ΠΑΟΚ στη Γαλλία
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags