Facebook Pixel Survivor: Διαρροή-βόμβα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor - Ποιος παίκτης παίρνει τις 100.000 - Ανατροπή!
Life
| 2022-07-06 08:24:00

Διαρροή-βόμβα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor - Ποιος παίκτης παίρνει τις 100.000 - Ανατροπή!

Sportdog Team
Διαρροή-βόμβα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor - Ποιος παίκτης παίρνει τις 100.000 - Ανατροπή!

Οι παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα για το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι και παρότι η παραγωγή προσπαθεί να κρατήσει τα πάντα κρυφά, ήδη διέρρευσε ο μεγάλος νικητής!

To Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία για φέτος και η Kingbet μίλησε με τις στοιχηματικές εταιρίες κι έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις αποδόσεις και τα φαβορί για το μεγάλο έπαθλο!

Survivor 2022 αποδόσεις

Μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντζεφ, πλέον ο Αρης Σοϊλέδης είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τις €100.000! Οχι ότι δεν ήταν και πριν, αλλά τώρα δείχνει να μην… έχει αντίπαλο, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι στοιχηματικές εταιρίες τα έχουν προσέξει όλα αυτά και προσφέρουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή σε απόδοση 2.00!

Στη 2η θέση βρίσκουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου σε απόδοση 3.50. Το «βουνό» του φετινού survivor μπορεί να μην είναι η καλύτερη αγωνιστικά γυναίκα αυτή τη στιγμή, ωστόσο δείχνει ότι έχει… πέραση στον κόσμο και τα προγνωστικά τη δείχνουν έτοιμη για τελικό!’

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει άλλη μία γυναίκα: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε απόδοση 4.50! Τρομερή αγωνιστικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μόνη στο ριάλιτι επιβίωσης που έχει καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια τον Αρη Σοϊλέδη στους στίβους μάχης! Ωστόσο, όλα τα spoilers την θέλουν να αποχωρεί την Κυριακή!

Λίγο πιο κάτω και σε απόδοση 5.00 βρίσκουμε τον Στάθη Σχίζα, ενώ η Μαίη Εμμανουηλίδου πληρώνει 10.00 για κατάκτηση!

Πηγή: kingbet.gr

Ούτε Ντάνος ούτε Βασάλος - Ποιον έκλεισε ο Ατζούν για το All Star Survivor - Θα παραμιλάει η Ελλάδα!

Την All-Star εκδοχή του Survivor ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να φέρει στην ελληνική τηλεόραση την «αφρόκρεμα» από τους προηγούμενους κύκλους.

Πρόκειται για εκδοχή που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία. Στη γειτονική χώρα άλλωστε ξεκίνησε το «Survivor» όπως το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα γίνεται τεράστιος… ντόρος για το αν θα πει το «ναι» ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αν θα επιστρέψουν ντουέτα οι Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ή αν θα αφήσει το MEGA για να πάει στον Άγιο Δομίνικο ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Ατζούν όμως που ξέρει όσο λίγοι το συγκεκριμένο concept, έχει ξεκινήσει το ρόστερ από τον διάσημο που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο. Ο «Ντάφυ» πέρυσι… σάρωσε, όχι αγωνιστικά αλλά με όσα έκανε στο παιχνίδι και για αυτό τον πλήρωσε και αδρά. Ήδη λοιπόν τον έχει κλείσει και για το All Star Survivor και βλέποντας τον χαμό που έγινε τα τελευταία 24ωρα με τις αναρτήσεις του εναντίον του Άρη Σοϊλέδη, τρίβει ήδη τα χέρια του!

 

Αποκάλυψη-φωτιά από κουκλάρα παίκτρια του Survivor - "Έγινε σεξ στον Άγιο Δομίνικο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο ερώτημα που ακολουθεί όλους τους κύκλους του Survivor τα τελευταία χρόνια, είναι εάν έχει υπάρξει ερωτική επαφή μεταξύ των παικτών στο νησί.

Παρά τη σχετική φημολογία που υπάρχει κάθε σεζόν και τις δηλώσεις κάποιων παικτών, στο τέλος όλα διαψεύδονται όταν γυρίζουν στην Αθήνα.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη όμως, που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ, σε συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι του Κώστα Μαλιάτση, αποκάλυψε πως όντως υπήρξε σεξ μεταξύ των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, αν και η ίδια δεν είχε καμία ερωτική διάθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags