Facebook Pixel Εξελίξεις στον Πειραιά - Αυτός είναι στα «σχοινιά» - Ανακοινώνεται βαρύ όνομα - Επιθετικός από Αγγλία
| 2017-05-19 10:45:00

Εξελίξεις στον Πειραιά - Αυτός είναι στα «σχοινιά» - Ανακοινώνεται βαρύ όνομα - Επιθετικός από Αγγλία

Εξελίξεις στον Πειραιά - Αυτός είναι στα «σχοινιά» - Ανακοινώνεται βαρύ όνομα - Επιθετικός από Αγγλία

Το deal με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοινώθηκε και πια τα γεγονότα θα τρέξουν και στους πρωταθλητές! Ποια η πρώτη αλλαγή στην ΠΑΕ και τι συμβαίνει με τεχνικό – μεταγραφές;

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σε "ερυθρόλευκα" Μέσα διέρρευσε τις τελευταίες ώρες ότι υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Φρανσουά Μοντέστο για τους χειρισμούς του στο θέμα της ανεύρεσης προπονητή.

Ο Γάλλος "χρεώνεται", άλλωστε, το μεγάλο (και επικοινωνιακό) "ναυάγιο" με τον Ρεμί Γκαρντ, με τον οποίο υποτίθεται ότι είχε έρθει σε οριστική συμφωνία, με αποτέλεσμα, πλέον, να μην υπάρχει η καλύτερη άποψη στο Λιμάνι για τις …διαπραγματευτικές ικανότητες του 38χρονου αθλητικού διευθυντή.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στου Ρέντη, εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να μετράει μέρες στον Πειραιά ο Μοντέστο, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να θεωρείται ο πιθανότερος αντικαταστάτης του, καθώς ο Σέρβος ήδη έχει πιάσει ανεπίσημα δουλειά στην ΠΑΕ.

Αυτή ενδεχομένως να είναι και η πρώτη σημαντική διοικητική αλλαγή στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, πριν την έλευση του νέου προπονητή, για τον οποίο, άλλωστε, δεν υπάρχει προς το παρόν καμία σοβαρή εξέλιξη, κάτι που ενισχύει τις πληροφορίες ότι οι πρωταθλητές αναζητούν τον "εκλεκτό" στο εξωτερικό.

Μάλιστα, υπάρχει η πεποίθηση πως ο "νούμερο 1" στόχος είναι τεχνικός με καλό βιογραφικό, το όνομά του οποίου δεν έχει γραφτεί ακόμα στον Τύπο.

Το ίδιο "παγωμένα" θεωρούνται και τα μεταγραφικά, με τις επαφές για στόχους από το εξωτερικό να προχωρούν, αλλά να μην υπάρχει κάτι χειροπιαστό ακόμα, καθώς οι τελικές συζητήσεις ενδεχομένως να αρχίσουν μετά το "οκ" και του νέου κόουτς.

Πάντως, υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα "χτυπήσει" 1-2 μεγάλα ονόματα από την ξένη αγορά, ενώ ειδικά για την περίπτωση του σέντερ φορ, λέγεται ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν στόχους από την Αγγλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Βόμβες" κορυφαίου ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ - "Στημένος ο Κομίνης υπέρ Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags