Facebook Pixel Η ώρα του τελικού στην bet-at-home.com!
| 2012-06-29 13:08:00

Η ώρα του τελικού στην bet-at-home.com!

Η ώρα του τελικού στην bet-at-home.com!

Θα θέλαμε να μην τελείωνε ποτέ το φετινό Euro, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν... Έτσι λοιπόν και η επιβράβευση όλων των προσπαθειών θα έρθει μόνο για μία ομάδα. Την πρωταθλήτρια του Euro 2012!

Οι φίλοι της bet-at-home.com έχουν το προβάδισμα, καθώς μπορούν να επιλέξουν από νωρίς την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το ερώτημα είναι Ισπανία ή Ιταλία; Ή ακόμα καλύτερα «φούριας ρόχας» ή «σκουάντρα αντζούρα»;
Η ομάδα των Xavi, Iniesta, Alonso και Torres κόντρα στους Pirlo, Cassano, Buffon και Balotelli. Το θερμόμετρο ανεβαίνει για μία ακόμα συγκλονιστική μάχη με την bet-at-home.com να σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ειδικά στοιχήματα για κάθε γούστο!

Θα επαναλάβει την επιτυχία του 2008 η Ισπανία κρατώντας τα σκήπτρα; Η νίκη των Ισπανών στην bet-at-home.com παίζεται στο 2,10. Αντίθετα, οι Ιταλοί θα επιχειρήσουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον δεύτερο ευρωπαϊκό τους τίτλο, με τη νίκη τους να βρίσκεται στο 3,50 και με το «Χ» της αναμέτρησης να παίζεται στο 3,20. Επίσης, για όσους επιθυμούν να επιλέξουν ένα σημείο στο under / over (2.5) της αναμέτρησης, οι αποδόσεις διαμορφώνονται στο 1,45 και 2,50 αντίστοιχα.

Για τους πιο... έμπειρους του είδους, η bet-at-home.com σας περιμένει με αμέτρητες ειδικές στοιχηματικές αποδόσεις. Γνωρίζετε πότε θα κριθεί ο τελικός του Euro; Αν επιλέξετε το τέλος του αγώνα στην κανονική του διάρκεια, η απόδοσή σας πολλαπλασιάζεται επί 1,35, στο ενδεχόμενο παράτασης η απόδοσή σας φτάνει στο 4,50 και η διαδικασία των πέναλτι επιβραβεύεται με 5,00!
Ποιος όμως θα πει την τελευταία λέξη σε αυτό τον τελικό; Προβλέψτε σωστά τη φετινή πρωταθλήτρια χώρα και πολλαπλασιάστε το ποντάρισμά σας επί 1,55 για την επιλογή της Ισπανίας και επί 2,30 για την επιλογή της Ιταλίας.

Μπορεί να αισθάνεστε ότι όλα τελειώνουν κάπου εδώ, όμως το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ, καθώς μπαίνοντας στο site της bet-at-home.com θα ανακαλύψετε πολλούς και ενδιαφέροντες αγώνες και αμέτρητα παιχνίδια καθ’ όλη την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού: http://www.bet-at-home.com/campaign.aspx?cid=17517&lang=EL

Σχετικά με την bet at home.com:

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags