Facebook Pixel Γιατί στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης;
| 2011-02-24 14:28:00

Γιατί στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης;

Γιατί στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης;

Απορίες προκαλεί το γεγονός ότι ο Μαρινάκης παραπεμφθεί στην Π. Ε. της ΕΠΟ και όχι σε αυτήν της Superleague για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, αφού ως γνωστόν η πρώτη είναι αρμόδια για το Κύπελλο Ελλάδας.
 

Απορίες προκαλεί το γεγονός της παραπομπής του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι σε αυτήν της Superleague που είναι και η αρμόδια Αρχή του πρωταθλήματος, μετά από εντολή του αθλητικού Εισαγγελέα.

Επίσης, ανεξήγητη είναι η κλήση του Μαρινάκη, αφού όσα φέρονται να έχουν ειπωθεί στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι και εφόσον είχε τελειώσει ο αγώνας, ενώ τα όσα είπε ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» ήταν απάντηση στις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι στην Αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ παραπέμπονται υποθέσεις του Κυπέλλου και όχι της Superleague.To γεγονός αυτό προκαλεί την απορία, ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο Ολυμπιακός βρίσκεται συνεχώς στο στόχαστρο...

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags