Facebook Pixel Φουλ του άσσου!
| 2011-03-01 09:12:00

Φουλ του άσσου!

Φουλ του άσσου!

Στην απόκτηση του Γκιγιέρμο Οτσόα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, παρότι θα διατηρήσουν τον Πάρντο. Τρίτος ο Ντεγκρά;

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Πάρντο από το Ραπίντ, θεωρούν όμως ότι χρειάζεται τουλάχιστον ένας ακόμα δυνατός πορτιέρο στο ρόστερ, για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Για αυτό έχουν αποφασίσει να φτιάξουν δίδυμο με τον Μεξικανό της Αμέρικα, με πηγή του συλλόγου να σχολιάζει στον «Γαύρο»:

«Συμφωνία με τον Οτσόα δεν υπάρχει. Υπάρχει πράγματι σοβαρό ενδιαφέρον για απόκτηση του. Μιλάμε και θα δούμε τι θα κάνουμε.

Όπως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και για τον Πάρντο, από τον οποίο είμαστε ευχαριστημένοι και για αυτό θέλουμε να τον κρατήσουμε, αποκτώντας τα δικαιώματα του από τους Ρουμάνους της Ραπίντ».

Τέλος, να πούμε ότι οι Πειραιώτες θέλουν και τον Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης, πιθανότατα για τρίτο τερματοφύλακα. Ο Μέγερι έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, το πιθανότερο όμως είναι να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags