Facebook Pixel "Έτσι θα χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό"
| 2011-03-12 13:59:00

"Έτσι θα χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό"

"Έτσι θα χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό"

Τι επεσήμανε ο Μάκης Χάβος στους παίκτες του ΠΑΟΚ, στο "μάθημα" που τους έκανε μέσω βίντεο, για τον τρόπο παιχνιδιού των "ερυθρολεύκων"
 

"Μάθημα" μέσω βίντεο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, η προπόνηση της Παρασκευής (11/3) για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Χάβος θέλησε να επισημάνει στους παίκτες του τα συν και τα πλην του Ολυμπιακού και να τους δείξει τι να προσέξουν και πού να "χτυπήσουν" στο κυριακάτικο (13/3) ντέρμπι της Τούμπας.

Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" είδαν ένα βίντεο με φάσεις από διάφορα παιχνίδια των "ερυθρολεύκων". Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας προχώρησε σε τρεις βασικές επισημάνσεις, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών.

Καταρχήν, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες στον άξονα. Από εκεί, λοιπόν, θα πρέπει να "χτυπήσουν" οι παίκτες του ΠΑΟΚ, βγάζοντας κάθετες μπαλιές στους γρήγορους πλάγιους που διαθέτει η ομάδα και ειδικά στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, εφόσον ο Πορτογάλος αγωνιστεί.

Ένα άλλο στοιχείο που επισήμανε, ήταν το γεγονός ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παίζει με αντεπιθέσεις, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα, αφού και αυτή έχει στις τάξεις της παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά από τα πλάγια.

Τέλος, ο Χάβος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα "στημένα", αφού ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός σε αυτά. Τους ζήτησε, λοιπόν, να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή, όταν οι αντίπαλοί τους εκτελούν φάουλ ή κόρνερ και να προσπαθούν να μη χάνουν τις μονομαχίες στη μεγάλη περιοχή.

"Προέχει ο Ολυμπιακός"

Παράλληλα, ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους παίκτες του να μη σκέφτονται από τώρα τον κρίσιμο επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (16/3), αλλά να αφοσιωθούν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. "Δε θέλω να σκέφτεστε τον αγώνα με την ΑΕΚ, προέχει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζετε τον Ολυμπιακό, τον έχουμε αντιμετωπίσει ξανά και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, για να νικήσουμε", τους είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags