Facebook Pixel «Θα θρηνήσουμε θύματα αν συνεχιστεί…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-18 10:57:00

«Θα θρηνήσουμε θύματα αν συνεχιστεί…»

«Θα θρηνήσουμε θύματα αν συνεχιστεί…»

Την άποψη πως άμεσα πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας, προκειμένου να μην προκύψουν θύματα στο μέλλον, εξέφρασε ο Λίνο, με δηλώσεις του σε πορτογαλική ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα «maisfutebol.iol.pt» ανέφερε αρχικά στο ρεπορτάζ της: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο αμαυρώθηκε και πάλι από βίαιες σκηνές. Ο αγώνας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ διακόπηκε λόγω της εισβολής οπαδών της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο, απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό της ομάδας τους από το Κύπελλο».

Αμέσως, μετά ακολουθούν οι δηλώσεις του Λίνο, ο οποίος καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στην έδρα της ομάδας του και ζήτησε από τους αρμόδιους να βρουν λύσεις για την πάταξη της βίας στα γήπεδα.

«Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι πολύ φανατικοί και κάνουν το ποδόσφαιρο τρόπο ζωής τους, αλλά αυτό που συνέβη με την ΑΕΚ ήταν πέρα από όρια της λογικής. Φυσικά δεν είναι όλοι οι οπαδοί ένοχοι και είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσω αυτό, επειδή μπορεί μερικοί να το παρεξηγήσουν», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος και πρόσθεσε:

«Είναι ανήκουστο να ρίχνεις με πυροσβεστήρες σε αστυνομικούς. Πολλοί παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν γρήγορα από το γήπεδο. Μόλις έληξε το παιχνίδι ήταν λες και έκαναν προπόνηση για τα 100 μέτρα. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας, αλλά κάποια μέρα, αν συνεχιστεί αυτό, θα θρηνήσουμε θύματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags