Facebook Pixel Θέλει να φύγει, αλλά πώς να φύγει;
| 2011-03-18 12:55:00

Θέλει να φύγει, αλλά πώς να φύγει;

Θέλει να φύγει, αλλά πώς να φύγει;

Ο Μπουμσόνγκ το δήλωσε ευθαρσώς ότι θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, έχε κινήσει ήδη τις διαδικασίες, αλλά το τριετές πλουσιοπάροχο συμβόλαιο δεν είναι εύκολο να το αφήσει.

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος επιθετικός είπε τα χειρότερα και εκδήλωσε ανοιχτά την επιθυμία να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία και τη Λυών», είπε ξεκάθαρα ο «Μπουμ» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ενημερώσει τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα για το καλοκαίρι.

Το θέμα είναι άλλο, όμως, για τον έμπειρο αμυντικό. Ότι θα φύγει από τους «πράσινους» μόνο στην περίπτωση που βρει στο εξωτερικό τα χρήματα που παίρνει στο «τριφύλλι». Και πιστέψτε μας δεν είναι λίγα.

Ο Μπουμσόνγκ «εκμεταλλεύτηκε» το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εκείνη την περίοδο έψαχνε αγωνιωδώς «killer» για την άμυνά του (είχε προηγηθεί το «ναυάγιο» με Γκαλάς και ο κόσμος «έβραζε») και εξασφάλισε ένα πλουσιοπάροχο τριετές (3+1) συμβόλαιο που του αποφέρει πάγια πάνω από 1 εκ. ευρώ χωρίς τα μπόνους!

Ο Γάλλος, λοιπόν, μπορεί να θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά από την άλλη αυτό δεν είναι εύκολο από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό που απολαμβάνει στην Ελλάδα. Είναι, άλλωστε, 31 στα 32 χρόνια και έχει εξασφαλισμένο χρήμα -θεωρητικά- μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του «Μπουμ» και θα τον πουλούσαν αν ερχόταν πρόταση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι «πράσινοι» ψάχνουν επιπλέον ενίσχυση στα στόπερ (βλ. Ντουγκλάο).

Ωστόσο, για τον λόγο που προαναφέραμε, δεν είναι πιθανό το «διαζύγιο» με έναν παίκτη που φέτος ξεκίνησε τραγικά, στη συνέχεια βελτιώθηκε, αλλά τελικά την έβγαλε για πολύ καιρό στα πιτς…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags