Facebook Pixel Δώρο ο Ντιόγκο με ένα φιόγκο!
| 2010-12-30 11:25:00

Δώρο ο Ντιόγκο με ένα φιόγκο!

Δώρο ο Ντιόγκο με ένα φιόγκο!

Ένα πακέτο από παλιά βιτρίνα θα φέρει ο Αϊ Βασίλης στον Ολυμπιακό μετά από γράμμα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ντιόγκο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει και πάλι στο λιμάνι τον Γενάρη. Το θέλει και ο ίδιος, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τον θέλει ο Βάσκος, που «ψήνεται» να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Βραζιλιάνος έκανε «παπάδες» στον Ολυμπιακό πρόπερυσι υπό τις οδηγίες του Βαλβέρδε.

Εξάλλου, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Μήτρογλου ο τεχνικός των Πειραιωτών θα ήθελε ένα σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του Ντιόγκο (να μπορεί να παίξει και μέσα κι έξω από το κουτί).

Ωστόσο, δεν εξαρτάται από τον Ολυμπιακό η επιστροφή του Ντιόγκο. Αλλά από την Φλαμένγκο. Αν αποφασίσει στις αρχές Γενάρη ότι ο παίκτης δεν της κάνει τότε θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Δεν θα επιστρέψει σε δύο περιπτώσεις, που εδώ που τα λέμε, δε συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες: 1) Αν η Φλαμένγκο πληρώσει τις 350 χιλ. ευρώ και τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, όταν λήγει ο δανεισμός του και 2) Αν εμφανιστεί κάποια άλλη ομάδα που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν κάποιες κρούσεις, αλλά τίποτα επίσημο. Το θέμα είναι, άλλωστε, ότι αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν θα τρέξει να βρει ομάδα στον Ντιόγκο από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε λέει «ναι» στην επιστροφή του...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags