Facebook Pixel «Α, πέρασα και καλά»!
| 2010-12-30 23:44:00

«Α, πέρασα και καλά»!

«Α, πέρασα και καλά»!

Μετά το μεσημεριανό… ξεκατινιάσμα στο ραδιόφωνο, όπου ο Νιόπλιας για μια ώρα εξηγούσε ότι τον «πνίγει το δίκιο», το βράδυ θυμήθηκε πως είχε και «καλές στιγμές»!

«Μετά τα όσα είπα το μεσημέρι στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θέλω να επανέλθω για έναν και μοναδικό λόγο και επειδή δεν πρόλαβα να τα πω», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού στο sday.gr και συνέχισε:

"Και ο λόγος, που θέλω να επανέλθω είναι ότι πέρασα και ωραίες στιγμές στον Παναθηναϊκό και μπορώ να πω ότι περισσότερες είναι οι ωραίες από τις άσχημες στιγμές. Σε αυτούς τους οκτώ μήνες έζησα την χαρά του νταμπλ, αλλά και της μεγάλης ευρωπαϊκής πρόκρισης σε βάρος της Ρόμα. Αυτή είναι η καλή πλευρά της παρουσίας μου στην ομάδα και φυσικά ούτε μπορεί να σβήσει ούτε μπορώ να την αγνοήσω.

Από κει και πέρα ένιωσα την ανάγκη να βγω να μιλήσω ανθρώπινα, διότι όλο αυτό το διάστημα ακουγόντουσαν διάφορα σε βάρος μου και αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω στον κόσμο για να ξέρει. Αλλά είπαμε τα καλά στον Παναθηναϊκό, σε αυτό το διάστημα που ήμουνα στην ομάδα ήταν περισσότερα από τα άσχημα και δεν ξεχνιούνται. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της και φέτος και να πάρει το πρωτάθλημα»!

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags