Facebook Pixel Αν ήθελε "ντου", θα το έκανε επί Ντούσαν!
| 2011-04-05 15:45:00

Αν ήθελε "ντου", θα το έκανε επί Ντούσαν!

Αν ήθελε "ντου", θα το έκανε επί Ντούσαν!

Ο "σκύλος" εξηγεί γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι απίθανο να κάνει τώρα κίνηση για την ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς, τα συσσωρευμένα χρέη και ο …αγαπημένος της Original Χατζηιωάνου.

Εμείς, φυσικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει στο μυαλό τους ένας πολύ εύπορος επιχειρηματίας σαν τον Μελισσανίδη. Απλά αναρωτιόμαστε το εξής με το φτωχό μας το μυαλό.

Αν ήθελε ο τίγρης να αναλάβει την ΑΕΚ, γιατί να περιμένει μέχρι το σημείο μηδέν για να το κάνει;

Ποιο το όφελος να κάνει τώρα την κίνησή του και να μην την έχει κάνει τόσο καιρό;

Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο η ΑΕΚ συσσωρεύει χρέη. Συνεπώς αν ο Μελισσανίδης ήθελε να κάνει ντου για την ΠΑΕ, η λογική λέει ότι θα το έκανε νωρίτερα, μήπως και προλάβει να συμμαζέψει την κατάσταση. Και, κυρίως, όσο ήταν και ο κολλητός του ο Μπάγεβιτς στην Ένωση. Όχι τώρα που έχει φύγει ο Σέρβος.

Είναι και το άλλο, όμως. Πριν από ένα και δυο χρόνια έγιναν κρούσεις από μετόχους της ΑΕΚ στον Μελισσανίδη. Ακόμα κι επί εποχής Ντέμη, όπως θυμόμαστε, είχε έρθει στο προσκήνιο το θέμα. Τότε η ΑΕΚ είχε καλύτερο υλικό ποδοσφαιριστών απ’ ό,τι τώρα και η ψαλίδα ήταν μικρότερη από τους ανταγωνιστές της, ενώ και το θέμα του γηπέδου ήταν πιο ζεστό. Τώρα ο Μελισσανίδης πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν. Και, μάλιστα, μέσα σε καθεστώς της πιο σκληρής οικονομικής ύφεσης τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.

Και κάτι τελευταίο. Η ορίτζιναλ είναι τυχαίο που έχει κολλήσει την βελόνα στον Χατζηιωάννου, όπως ακούμε κι από τις δηλώσεις Χατζηχρήστου συχνά – πυκνά; Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω για το όλο θέμα από πρώτο χέρι; Κι αυτό με δεδομένο ότι η ορίτζιναλ θέλει σαν τρελή τον Μελισσανίδη. Τον γουστάρει. Γιατί, λοιπόν, δεν μιλάει ο Χατζηχρήστος γι' αυτόν, αλλά για τον Χατζηιωάννου; Μήπως επειδή ο Μελισσανίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ανακατεύεται, όχι τουλάχιστον στην παρούσα φάση;

Ο Μελισσανίδης δεν είναι ο τύπος που υποκύπτει σε πιέσεις. Είναι αεκτζής κι αν νομίζει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην ΑΕΚ, θα το κάνει είτε τον παρακαλάνε, είτε όχι.

Το ερώτημα είναι, λοιπόν, γιατί δεν το έκανε λίγο νωρίτερα που ήταν ευνοϊκότερες οι συνθήκες κι από οικονομικής άποψης και με παρόντα τον Μπάγεβιτς; Και γιατί να το κάνει τώρα που όλα έχουν πάει στράφι στην ΑΕΚ; Περίμενε, δηλαδή, για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την ζωή του, όταν ήταν δεδομένο πως με ένα φύσημα ένα, δυο χρόνια πριν θα έβγαζε εκτός ΑΕΚ τους Νοτιάδες και τους Παππάδες;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags