Facebook Pixel Κίνηση ματ από «Κάρα»
| 2011-04-06 11:56:00

Κίνηση ματ από «Κάρα»

Κίνηση ματ από «Κάρα»

Από 500 ευρώ αναμένεται να δώσει κάθε παίκτης του «ποδοσφαιρικού» Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, όπως γράψαμε προηγουμένως. Μία κίνηση που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον «τυπάρα».

Οι πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντος του Καραγκούνη, αναφέρουν ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν είδε με πολύ καλό μάτι την κίνηση του Σισέ, αρχικά και στη συνέχεια του Κατσουράνη, να δώσουν μόνοι τους χρήματα.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα δηλαδή, όπως και κάθε τμήμα του συλλόγου, πρέπει να λειτουργεί μαζικά και όχι ο καθένας μόνος του. Για αυτό και προώθησε το πλάνο που είχε στο μυαλό του και αφορούσε τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών με ένα σχετικά μικρό ποσό, της τάξης των 500 ευρώ.

Κίνηση που αρμόζει να κάνει ο αρχηγός της ομάδας, καθώς δεν είναι λίγο να πειστούν να δώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα, έστω και αν δεν είναι τίποτα για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ποδοσφαιριστές όπως ο Γκοβού ή ο Λουίς Γκαρσία, για παράδειγμα. Από την άποψη ότι βρίσκονται λίγους μήνες στην ομάδα και δεν ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν ούτε αυτό το συμβολικό, περισσότερο, ποσό…

Φυσικά, κερδισμένος βγαίνει πάνω από όλα ο Ερασιτέχνης, που θα εισπράξει συνολικά από το ποδοσφαιρικό τμήμα αρκετά χρήματα (δέκα χιλ. από τον Σισέ, πέντε από τον "Κατσούρ" συν όσα μαζευτούν από τους άλλους παίκτες).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags