Facebook Pixel «Αδερφός ο Σισέ…»
| 2011-05-06 12:09:00

«Αδερφός ο Σισέ…»

«Αδερφός ο Σισέ…»

Ο Γάλλος στράικερ Φλοράν Σιναμά Πονγκόλ θα ήθελε να έχει και πάλι συμπαίκτη του τον Τζιμπρίλ Σισέ, ακόμη και αν αυτό γινόταν στον Παναθηναϊκό…

Η συνέντευξή του στην «Πράσινη»:

«Δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για σπουδαία ομάδα. Στην παρούσα φάση δεν έχω την παραμικρή ενημέρωση. Ο ατζέντης μου επιμελείται τις διαπραγματεύσεις με τα κλαμπ που ενδιαφέρονται για να με αποκτήσουν».

Η γνώμη σου για τον Τζιμπρίλ Σισέ;

«Αδελφός. Κάναμε πολλή καλή παρέα στη Λίβερπουλ. Οι δρόμοι μας χώρισαν το 2006. Ο Τζιμπρίλ επέστρεψε στη Γαλλία και εγώ συνέχισα στη Μπλάκμπερν. Από όσο γνωρίζω, αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το 2009. Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα μια πιθανή, νέα συνύπαρξη μαζί του. Ακόμη κι αν αυτό γινόταν στον Παναθηναϊκό. Γιατί όχι;».

Θα απέρριπτες ή θα αποδεχόσουν πιθανή πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Εξαρτάται. Δεν μπορώ να σου απαντήσω. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να συζητήσω πριν επιλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω στη Σπόρτινγκ. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Δύσκολα απορρίπτεις τέτοιες προτάσεις. μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, σου εξασφαλίζει διακρίσεις και ευρωπαϊκές συμμετοχές. Είμαι 26 ετών. Επιθυμώ να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο. Θα συζητούσα σοβαρά μια πρόταση με τον Παναθηναϊκό».

Μίλησες με τον Κάρλος Φρέιτας;

«Μέχρι στιγμής όχι. Γνωρίζω ότι ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στη Σπόρτινγκ. Όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα επικοινωνήσω μαζί του. Υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε των υποχρεώσεων».

Από τον Παναθηναϊκό σε «ενόχλησε» κανείς;

«Δεν μίλησα με κανέναν. Ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με τη Σπόρτινγκ. Ίσως το έκανε ο ατζέντης μου. Ειλικρινά δεν ξέρω. Πιθανότατα να έχει κάνει κάποιες επαφές. Δεν με έχει ενημερώσει για κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags