Facebook Pixel Τον Αύγουστο, που ’ναι παχιές οι μύγες!
| 2011-01-08 09:33:00

Τον Αύγουστο, που ’ναι παχιές οι μύγες!

Τον Αύγουστο, που ’ναι παχιές οι μύγες!

Ο Νικόλας Πατέρας μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι υπό προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά διέψευσε ότι μπορεί να το κάνει άμεσα. Τώρα, όμως, «καίει η πατάτα», πρόεδρε!

«Δεν μιλάω με κανέναν επιχειρηματία. Ούτε βρέθηκα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συζητήσουμε», σχολίασε στην εφημερίδα «Sportday» ο Ν. Πατέρας, ενώ τις τελευταίες ημέρες διέψευδε σε συζητήσεις με δικούς του ανθρώπους το σενάριο να πάρει ένα μεγάλο μέρος των μετοχών της ΠΑΕ.

«Αν είχα πρόθεση να πάρω την ΠΑΕ δεν θα έφευγα από την προεδρία πριν από λίγες μέρες», τους έλεγε, αφού είναι προφανές ότι για να επιστρέψει στην προεδρία θα πρέπει να υπάρχει ένας ισχυρός μέτοχος με τον οποίο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή για να «μεγαλώσει» η ομάδα.

Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα το καλοκαίρι, ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν εκείνο το διάστημα. Μέχρι τότε τι γίνεται, όμως, που δεν υπάρχει κανένας για να αναλάβει την προεδρία σε ένα τόσο μεγάλο καράβι όπως ο Παναθηναϊκός;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags