Facebook Pixel Άμυνα-μπετόν ο Φερέιρα!
| 2011-01-09 11:36:00

Άμυνα-μπετόν ο Φερέιρα!

Άμυνα-μπετόν ο Φερέιρα!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε έξι παιχνίδια για την Σούπερ Λίγκα με τους πράσινους να έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ!

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς στο πρώτο του ματς, στις 28 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος από την Κέρκυρα επικρατώντας με 2-0. Η συνέχεια ήταν περίπου ίδια αφού μια αγωνιστική μετά, οι πράσινοι νίκησαν τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ με το ίδιο σκορ.

Στα επόμενα δύο παιχνίδια του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε και πήρε μόλις έναν βαθμό. Ηταν στις 12 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Αστέρα (0-0) στην Τρίπολη και έξι μέρες μετά η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου (0-1) στο ΟΑΚΑ.

Το 7-1 του Ζεσουάλδο

Το νέο έτος όμως οι εμφανίσεις των πρασίνων είναι πολύ καλύτερες και μάλιστα ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ποδαρικό ο Παναθηναϊκός έκανε στην Ξάνθη πετυχαίνοντας δύο γκολ στην αρχή (στα 35 δευτερόλεπτα με τον Σισέ) και στο τέλος (με τον Χριστοδουλόπουλο στις καθυστερήσεις). Χθες, το τριφύλλι νίκησε κεκλεισμένων των θυρών και τον Αρη με 1-0. Ετσι, με τον Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία οι πράσινοι έχουν τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα με απολογισμό τερμάτων 7-1!

Εντεκα αγωνιστικές, δέκα γκολ παθητικό

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έπαιζε σούπερ ποδόσφαιρο και να απειλήθηκε αρκετές φορές, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και πως δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα. Αλλωστε, στις προηγούμενες 11 αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ που δεν ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο, η εστία του τριφυλλιού είχε παραβιαστεί δέκα φορές. Ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει βρει την πετυχημένη... συνταγή για την πράσινη άμυνα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags