Facebook Pixel "ΡΕ, με τον λαό του Ολυμπιακού τα βάζετε;"
| 2011-06-27 15:15:00

"ΡΕ, με τον λαό του Ολυμπιακού τα βάζετε;"

"ΡΕ, με τον λαό του Ολυμπιακού τα βάζετε;"

Η "Θύρα 7" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι τον κόσμο του Ολυμπιακού "δεν τον αγγίζει η λάσπη" και γι' αυτό θα εξαντλήσει τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις της "ΘΥΡΑΣ 7":

1. «Τελειώνουν τα διαρκείας...»

Πλέον έχουν απομείνει λιγότερα από 800 συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας της Θύρας 7. Τα τελευταία διαρκείας αναμένεται να εξαντληθούν έως τα μέσα Ιουλίου. Η συκοφαντία και η λάσπη δεν μας αγγίζουν, αυτή είναι η απάντηση μας σε όσους πίστευαν ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα παγώσει με όσα τεχνηέντως ακούγονται τις τελευταίες ημέρες... το αποτέλεσμα ήταν αντίθετο από αυτό που ήλπιζαν... ενότητα και συσπείρωση γύρω από την ομάδα και τον πρόεδρο... και τα άλλα θα τα δείτε στα επίσημα παιχνίδια... ΡΕ με τον λαό του Ολυμπιακού τα βάζετε?

Η διάθεσή των διαρκείας συνεχίζεται από το γήπεδο Καραϊσκάκη (αίθουσα ΟΥΕΦΑ) από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 17:00...

Τιμή 320€ + 60€ η συνδρομή μέλους στον Ερασιτέχνη.

Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, πιστωτική κάρτα, επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν την θύρα 21, θα διατίθενται στα μέλη των συνδέσμων της επαρχίας κατόπιν αίτησης που θα υποβάλουν στους κατά τόπους συνδέσμους τους.

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση Ολυμπιακός Citibank Visa, υπάρχει δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.

Στο Στάδιο Καραϊσκάκη θα λειτουργήσει περίπτερο της Citibank για όσους επιθυμούν να εκδώσουν πιστωτική κάρτα Ολυμπιακός Citibank Visa. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας.

2. «4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θύρας 7»

Το Σάββατο 2 Ιουλίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο των συνδέσμων της Θύρας 7 με εκπροσώπηση πάνω από 100 συνδέσμους από Ελλάδα και εξωτερικό. Το συνέδριο θα αρχίσει στις 10.00 και το παρών θα δώσουν ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης και η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags