Facebook Pixel Επειδή Mάτοσ-ε τον φέρνουν πίσω!
| 2011-01-25 13:05:00

Επειδή Mάτοσ-ε τον φέρνουν πίσω!

Επειδή Mάτοσ-ε τον φέρνουν πίσω!

Η νέα σφιχτή οικονομική πολιτική αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να μην ανανεώσει τον ακριβό Ζιλμπέρτο και να τον αντικαταστήσει με την επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος!

Οι «πράσινοι» δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντέξουν το βαρύ συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα και γι’ αυτό έχει παρθεί απόφαση να αποχωρήσει ο Bραζιλιάνος το καλοκαίρι.

Ο αντικαταστάτης του -όπως όλα δείχνουν- θα είναι ο Μαρσέλο Μάτος, ο οποίος δεν είναι απαραίτητο ότι επιστρέφει στον Παναθηναϊκό λόγω του ότι προέρχεται από καλή χρονιά, αλλά περισσότερο διότι ανήκει στην ομάδα και δεν θα στοιχίσει ακριβά.

Εξάλλου, το καλοκαίρι θέλοντας ο Παναθηναϊκός να ρίξει το μπάτζετ θα κινηθεί σε μια πολιτική που θα προβλέπει πωλήσεις, αποδεσμεύσεις, περικοπές συμβολαίων και φθηνές μεταγραφές.

Στις πωλήσεις αναμένεται να δούμε τον Σισέ, που μπορεί να φέρει πολύ χρήμα στα ταμεία και ενδεχομένως έναν εκ των Λέτο, Νίνη, Τζόρβα, Σιμάο αναλόγως και με τις προτάσεις που θα υπάρξουν.

Στις αποχωρήσεις περιλαμβάνονται παίκτες όπως ο Λουίς Γκαρσία, ο Πλεσί, ο Φερνάντες, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που προαναφέραμε, ο Δημούτσος, ο Ιωαννίδης, πιθανότατα ο Σεϊταρίδης και ο Γκοβού.

Στις περικοπές σίγουρα ανήκει ο Γιώργος Καραγκούνης που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και η διοίκηση θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές αυτές θα αφορούν νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να στραφεί και στην ελληνική αγορά που υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν (Ντουγκλάο, Αμπντουν, Γεωργιάδης).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags