26/01/11 - 11:55

Ρε, πάτε καλά;

Δεν υπάρχει λέξη για να χαρακτηρίσει κάποιος το δημοσίευμα από Ιταλία, που θέλει τη Γιουβέντους να προσπαθεί να αποκτήσει… δανεικό τον Σισέ από τον Παναθηναϊκό!

Ρε, πάτε καλά;
28.836views 0shares

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ (ή μήπως, καλύτερα, «ρεπορτάζ»;) της «direttanews.it» αναφέρει ότι η Γιούβε, που ψάχνει ακόμα για επιθετικό, έχει στη λίστα της Γάλλο άσο.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού πολλές ευρωπαϊκές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του. Συνεχίζει, όμως, γράφοντας ότι θα γίνει προσπάθεια για τον δανεισμό του!

«Τελευταία ιδέα για την επίθεση της Γιουβέντους είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος έχει ένα λαμπρό παρελθόν με πολλά γκολ σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Παίζει τώρα στην Ελλάδα, όπου έχει γίνει πραγματικός ήρωας με 19 γκολ σε 18 εμφανίσεις. Η Γιουβέντους θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Ο Σισέ ακούστηκε για το Καμπιονάτο, αλλά ποτέ δεν έπαιξε.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν θα τον αφήσει εύκολα να φύγει, διότι αν είναι να τον χάσει θα πρέπει τουλάχιστον να κερδίσει κάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που δείχνει, αν μη τι άλλο, την κακή ενημέρωση των Ιταλών δημοσιογράφων!