28/01/11 - 13:09

Τα έριξε στην αστυνομία

Βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για την τιμωρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα κρίνει αν η ομάδα θα παίξει με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα έριξε στην αστυνομία
43.068views 0shares

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ τα έριξαν στην αστυνομία και έδειξαν βίντεο το οποίο αποδεικνύει ότι δεν ισχύουν όσα υποστηρίζει στην έκθεσή της.

«150 μέτρα πριν από το γήπεδο έκανε εξονυχιστικό έλεγχο η Αστυνομία και δύσκολα πλησίαζε κάποιος που δεν είχε εισιτήριο. Ένας μικρός αριθμός φίλων του ΠΑΟΚ ήρθε χωρίς εισιτήριο, αλλά είχε μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου για το πως θα μπει στο γήπεδο. Δε ξέρω τι να πω, αλλά εκείνο που είδα είναι ότι άνδρες των ΜΑΤ μιλούσαν απαξιωτικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ», ανέφερε η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Εμείς θα αποδείξουμε με στοιχεία ότι όσα ισχυρίζεται ο Αστυνομικός Διευθυντής στην έκθεσή του, δεν ισχύουν. Ξέρει και η Αστυνομία ότι έκανε λάθος χειρισμούς, για αυτό ρίχνει ευθύνες στον ΠΑΟΚ. Εμείς διεκδικούμε το δίκιο και δεν μπαίνουμε σε παιχνίδι συνδιαλλαγής στο οποίο μπορεί να έχουν μπει κάποιες από τις ομάδες που αθωώθηκαν στο παρελθόν. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιστορία του ΠΑΟΚ».