Facebook Pixel «Θα είμαστε αδικαιολόγητοι… »
| 2011-02-15 10:42:00

«Θα είμαστε αδικαιολόγητοι… »

«Θα είμαστε αδικαιολόγητοι… »

Τα κορμιά τους στο γήπεδο θα αφήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Άριελ Ιμπαγάσα.

Ο βραχύσωμος χαφ είναι βέβαιος για τη νίκη της ομάδας του και μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του δεν το κρύβει:

«Με τον Παναθηναϊκό θα αφήσουμε τα κορμιά μας στο χορτάρι. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους κερδίσουμε και να καπαρώσουμε τον τίτλο.

Θα είναι πολύ άσχημο για μας αν δεν τα καταφέρουμε. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας, τους έχουμε στους επτά βαθμούς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το Σάββατο. Είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε.

Από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Αθήνα ακούω συνεχώς για την έχθρα που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό και πόσο σημαντικό είναι να τους κερδίσουμε. Δυστυχώς στο πρώτο ματς δεν τα καταφέραμε παρά το γεγονός ότι ήμασταν αρκετά καλοί.

Τώρα παίζουμε σπίτι μας και έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς. Θα είμαστε έτοιμοι και με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags