Facebook Pixel Αλέφαντος: Όλα τα λεφτά ένας παίκτης του Ολυμπιακού - Sportdog.gr
| 2018-01-22 10:10:00

Όλα τα λεφτά ένας παίκτης του Ολυμπιακού - Κωμωδία το πείραμα Γκαρσία - Ποιος Κλωναρίδης ρε!

του Νίκου Αλέφαντου
Όλα τα λεφτά ένας παίκτης του Ολυμπιακού - Κωμωδία το πείραμα Γκαρσία - Ποιος Κλωναρίδης ρε!

Γι' αυτό φώναζα  συνέχεια, γινόταν έγκλημα και επέμενα.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν εντυπωσιακός, δεν βλέπω κάτι πολύ νέο από τον καινούργιο προπονητή. Εγώ λέω τα καλά που πιστεύω και τα αρνητικά που πιστεύω. Θέλει πιο πολύ ταχύτητα η ομάδα. Αν δεν πιέσουν οι αντίπαλοι τον Ταχτσίδη, βγάζει καλές πάσες, όμως αν τον πιέσουν έχει μεγάλο πρόβλημα. Όλα τα λεφτά είναι ο Ανσαριφάρντ. Γι' αυτό φώναζα γι' αυτόν συνέχεια. Γινόταν έγκλημα και επέμενα.

Ο Τζούρτζεβιτς δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Ο Ανσαριφάρντ είναι όλα τα λεφτά. Απορούσα πώς γίνεται να μην παίζει ή να τον καταρακώνουν ψυχολογικά με το να παίζει τη μια και να μην παίζει την άλλη, ένα παιδί που έχει τα εξής προσόντα: Ψηλός, καλό κορμί, γρήγορος, ξέρει μπάλα, βλέπει δίχτυα! Τι άλλο θέλετε για Ελλάδα ρε. Και πολύ καλό παιδί. 

Ο Μιραλάς προσπαθεί, πασχίζει, αλλά δεν του βγαίνει τίποτα. Θα χρειαστεί πιο πολύ χρόνο από όσο νομίζαμε. Το ότι δεν είχε καθόλου ματς φέτος, του έχει στοιχίσει. Πιστεύω πάντως ότι μπορεί να συνέλθει.

Η Ξάνθη μετρίων δυνατοτήτων. Το πρώτο γκολ άνοιξε το δρόμο στον Ολυμπιακό να βάλει και το δεύτερο και το τρίτο. Άμα σου βάλει το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός, τελείωσες.

Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες από όλους τους αντιπάλους του. Μπορεί να παίξει διάφορα σχήματα και να δώσει θέαμα. Έχει δύσκολα ματς τώρα, εκεί θα κρίνω τον προπονητή στα δύσκολα. Την ΑΕΚ την Τετάρτη πρέπει να την πάρεις. Στο Καραϊσκάκη παίζεις. Δεν ξέρω πώς θα παίξει ο Χιμένεθ, αν θα κατέβει με 5-3-2 ή με 4-5-1. Θα περιμένω να δω τι θα κάνει και θα τα σχολιάσω μετά το ματς, θα έχουμε κι άλλη στήλη μετά το ματς εδώ.

Ο Ανδρούτσος δεν μπορεί δεξί μπακ, είναι κωμωδία αυτά τα πειράματα. Τη μία αριστερό εξτρέμ την άλλη δεξί μπακ, ο Ανδρούτσος δεν είναι για τα άκρα, είναι για τον άξονα. Να τρέχει, να κόβει, να χώνεται στην περιοχή. Δεν μπορεί να παίζει δεξί μπακ. Αν έρθει ο αντίπαλος από διαγώνια κίνηση θα σε καρφώσει.

Ο Φυντάνης με τη Λάρισα ήταν εκπληκτικός στο να σταματήσει την ΑΕΚ. Έξοχο στήσιμο. Τα μπανίζω εγώ αυτά, να προσέχετε τον προπονητή αυτόν, είναι ανερχόμενος. Και έβγαινε και μπροστά γρήγορα με 3 παίκτες. Έκλεισε τους χώρους καταπληκτικά. 10 ώρες να έπαιζαν γκολ δεν θα έβαζε η ΑΕΚ. Κατοχή μπάλας η ΑΕΚ, αλλά μέσα να μπει με τίποτα.

Γι' αυτό βελτιώθηκε η Λάρισα και έγινε ομάδα με το που την ανέλαβε αυτός ο προπονητής. Και μια χούφτα Λαρισαίοι που έχουν αποδοκιμάσει, να τον αφήσουν ήσυχο. Όπως και τον Κούγια να αφήσουν ήσυχο. Η Λάρισα έχει καλό προπονητή και πολύ δυνατό πρόεδρο. Να είναι αγαπημένοι οι δυο τους. Είναι έξυπνος ο προπονητής αυτός.

Και βγάζεις τον Λιβάγια ρε Χιμένεθ για να βάλεις τον Κλωναρίδη; Ποιος Κλωναρίδης, δεν ακουμπάει την μπάλα. Ο Λιβάγια δεν βγαίνει, η μισή ΑΕΚ είναι, μπορεί να σου κάνει την ενέργεια και στο 90'.

Είδα ένα εκπληκτικό ματς στα Γιάννενα, ΠΑΣ-Ατρόμητος. Μπάλα βλέπετε; Εκεί να δείτε μπάλα. Τους εκτιμώ και τους δύο αυτούς προπονητές, και τον Κάναντι και τον Πετράκη. Έχει κάνει δουλειά ο Πετράκης στα Γιάννενα.

Εκπληκτική μπάλα ο Ατρόμητος, λες και έπαιζε στην έδρα του, προηγείται 0-1 και στο 87' ισοφαρίζει ο ΠΑΣ. Στο 89' κάνει το 2-1 ο ΠΑΣ! Και στο τελευταίο λεπτό κάνει το 2-2 ο Ατρόμητος! Ματσάρα. Για εμένα ο Ατρόμητος μετά από αυτή την εμφάνιση κλείδωσε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Μετά από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα.  

Eπιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags