Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα: «Αυτό είναι το χειρότερο για ΠΑΟ - Δεν υπάρχει... δίφραγκο ούτε για ταξί»!
| 2018-07-16 18:16:00

Βόμβα: «Αυτό είναι το χειρότερο για ΠΑΟ - Δεν υπάρχει... δίφραγκο ούτε για ταξί»!

του Κώστα Γκόντζου
Βόμβα: «Αυτό είναι το χειρότερο για ΠΑΟ - Δεν υπάρχει... δίφραγκο ούτε για ταξί»!

Απάντηση-φωτιά σε φίλο του sportdog.gr για το μέλλον του Τριφυλλιού.

Ο Κώστας Γκόντζος απαντάει σε ερώτηση φίλου αναγνώστη στο sportdog.gr σχετικά με τις μεταγραφές και το μέλλον του συλλόγου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Φίλε κώστα εκτος απο τις διοικητικες εξελιξεις στον Παναθηναικο θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με της μεταγραφες του Παναθηναικου την φετινη αγωνιστικη περιοδο.

Η ερωτηση ειναι η εξης: μπορει ο Παναθηναικος να πρωχωρήσει σε μεταγραφες οπως π.χ. του Μιχαι απο τον Παναιτωλικό η του Πασαλιδη απο την Αστερα, γνωριζοντας βεβαια τους περιορισμους, αλλα ειναι η αληθεια οτι με παιχτες ελευθερους απο δευτερη κατηγορια δεν βγαινει η σεζον.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΚΟΝΤΖΟΥ: Το λες και μόνος σου φίλε. Όντως δεν βγαίνει η σεζόν έτσι. Πολύ περισσότερο που ανεξάρτητα από τους περιορισμούς που υπάρχουν στις μεταγραφές, ακόμα και αν είχε το δικαίωμα να κινηθεί κανονικά Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι από τη στιγμή που δεν υπάρχει... δίφραγκο ούτε για ταξι.

Αντικειμενικά περίπου όπως πάει να κινηθεί τώρα θα λειτουργούσε ο Παναθηναϊκός και αυτό φυσικά δεν το λες και κανονικότητα.

Με λίγα λόγια το χειρότερο δεν είναι η στασιμότητα που υπάρχει στις διοικητικές εξελίξεις και που είναι η αιτία της όλης κατάστασης. Αλλά το ότι με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή στα χέρια μας, ακόμα και αν προχωρήσει το διοικητικό, δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό σε σχέση με τον τρόπο που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές.

* Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στον Κώστα Γκόντζο στο [email protected], ή στο προφίλ του sportdog.gr στο facebook 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags