Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Εκεί θα παίζει ο ΠΑΟ τη νέα σεζόν - Αυτός στη διοίκηση, να η επόμενη μέρα!
| 2018-08-05 10:00:00

Αποκάλυψη: Εκεί θα παίζει ο ΠΑΟ τη νέα σεζόν - Αυτός στη διοίκηση, να η επόμενη μέρα!

του Κώστα Γκόντζου
Αποκάλυψη: Εκεί θα παίζει ο ΠΑΟ τη νέα σεζόν - Αυτός στη διοίκηση, να η επόμενη μέρα!

Απαντήσεις που θα σας καθηλώσουν για την «πράσινη» επικαιρότητα.

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις που έγιναν στον Κώστα Γκόντζο και οι απαντήσεις του:

-Κώστα, έλεγες ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το γηπεδικό. Τι γίνεται φίλε τελικά; Πώς το βλέπεις;
Δεν έχει αλλάξει κάτι σε όσα είπα για το γηπεδικό. Ήταν αναπόφευκτο να δημιουργηθεί όλο αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη από την στιγμή που ο μεν Ερασιτέχνης απέκτησε κανονική διοίκηση ενώ από την άλλη η ΠΑΕ εξακολουθεί να κινείται στην σφαίρα του δεν ξέρω, δεν είδα, θα δούμε και πάει λέγοντας. Η ουσία είναι πως με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, βλέπω πολύ πιθανή την προοπτική να πάει στο ΟΑΚΑ η ΠΑΕ αν και εκεί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα λόγω προηγούμενων οφειλών.
Από κει και πέρα και σε ότι αφορά το γηπεδικό γενικότερα ότι ο Βοτανικός δεν θα προχωρήσει, εξακολουθεί να ισχύει, οπότε το θέμα είναι αν και πότε θα προχωρήσει το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

-Κώστα, με το χέρι στην καρδιά. Θα αλλάξει χέρια η ομάδα ή θα συνεχίσουμε με Αλαφούζο;
Με το χέρι στην καρδιά, θα πω για πολλοστή φορά πως έχετε μπει όλοι σε ένα τριπάκι άνευ σημασίας. Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Αλαφουζος σαν πρόσωπο, αλλά αν εξακολουθήσει και μετά απ' αυτόν να ισχύει η πολιτική και η τακτική Αλαφούζου σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα. Κι απ' αυτή την άποψη η ουσία είναι πως πλέον ότι και να γίνει, ο Παναθηναϊκός έχει δρομολογηθεί και θα κινηθεί -τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν- με λογική και πολιτική Αλαφούζου. Το ποιος θα την εφαρμόσει, για μένα μικρή σημασία έχει. Πάντως και σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό καθ' αυτό το ερώτημά σου, ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Είμαστε όλοι αναγκασμένοι να περιμένουμε.

-Δώνης ή Ουζουνίδης;
Είναι στο χέρι του Δώνη να κερδίσει σ' αυτό το δίλημμα. Καθώς ξέρει καλά τι έγινε, τι πήγε λάθος και κυρίως τι δεν έγινε στην ομάδα όσο ήταν ο Ουζουνίδης. Με βάση αυτό, η διαφορά που δίνει και την απάντηση στο ερώτημά σου, είναι η εξής: Ο Ουζουνίδης και να έχει καταλάβει τα λάθη του -που αμφιβάλλω- δεν έχει την δυνατότητα να επιστρέψει και να λειτουργήσει αλλιώτικά, ενώ ο Δώνης τώρα ξεκινάει επομένως έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να μην κάνει τα ίδια και να έχει καλύτερη παρουσία σαν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Τώρα το αν θα το κάνει, θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

-Ποιος από τους μικρούς που έχεις δει σου κάνει; Βλέπεις προκοπή με δαύτους;
Κατ' αρχήν είναι άδικο γι' αυτά τα παιδιά να φορτωθούν όλη την λέζα γα την κατάσταση που υπάρχει στον Παναθηναικό και τις προοπτικές για την ομάδα. Όπως επίσης είναι άδικη η φράση "με δαύτους" που χρησιμοποιείς αν το λες γι' αυτά τα παιδιά φυσικά. Απο κει και πέρα, είναι νωρίς να πούμε για το αν κάνουν ή δεν κάνουν, έχουν όλοι τους και δρόμο μπόλικο μπροστά τους αλλά και ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Σαν πρώτη εικόνα πάντως απ' όσα είδα στα φιλικά, μου άρεσε ο Μπουζούκης και ο τρόπος που μπήκε στο παιχνίδι και οι κινήσεις που έκανε σαν αλλαγή ο Αποστολάκης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags