Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟ, πώς το έκρυψε ο Πασκουάλ από τη Φενέρ – Ερωτηματικό ο…
| 2018-09-28 23:12:00

Αυτός είναι το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟ, πώς το έκρυψε ο Πασκουάλ από τη Φενέρ – Ερωτηματικό ο…

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟ, πώς το έκρυψε ο Πασκουάλ από τη Φενέρ – Ερωτηματικό ο…

Τι συμβαίνει με τον Παππά και πώς κούμπωσε ο Λάνγκφορντ.

Ο Παναθηναϊκός, που είδαμε και με την Φενέρ, αλλά και με την Χίμκι, είναι αυτό, που λέμε «από όλα έχει ο μπαξές». 'Η «που σε πονεί και που σε σφάζει».

Είναι μία ομάδα, που έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις. Είναι ένα σύνολο, που παρότι δεν έχει περάσει μεγάλο στάδιο προετοιμασίας, ξέρει να συνεργάζεται με κλειστά μάτια, αφού ως επί το πλείστον έχει έμπειρους παίκτες.

Αυτό, που φαίνεται, είναι ότι οι πρωταθλητές θα έχουν κάθε φορά διαφορετικό πρωταγωνιστή. Μία ο Καλάθης, μία ο Λάνγκφορντ, μία ο Τόμας και πάει λέγοντας. 

Ακόμη είναι φιλικά και δεν μπορούν να εξαχθούν σοβαρά ή μάλλον ασφαλή συμπεράσματα. Σίγουρα, όμως, ο Παναθηναϊκός είναι μία έμπειρη ομάδα, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο παρκέ. Είναι η πρώτη χρονιά, που ο Τσάβι Πασκουάλ έχει πάνω, κάτω το ρόστερ, που θα ήθελε να έχει. Αλλωστε την πρώτη χρονιά διαδέχθηκε τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος ήταν εκείνος, που είχε χτίσει την ομάδα.

Και μάλιστα σε αυτά τα δύο φιλικά με Φενέρ και Χίμκι έπαιξε ελάχιστα ο Γιώργος Παπαγιάννης, στον οποίο ποντάρουν πολλά στον Παναθηναϊκό. Ο πρώην σέντερ του ΝΒΑ θέλει τον χρόνο του για να βρει τα πατήματά του. Κάτι, που φάνηκε και από την συμμετοχή του στα παιχνίδια της Εθνικής.

Κόντρα στην Φενέρ εκείνος, που ήταν πάρα πολύ καλός ήταν ο Νίκος Παππάς, ο οποίος φέτος έχει έναν πιο ξεκάθαρο ρόλο. Δεν υπάρχει Τζέιμς πλέον στο ρόστερ και ο Παππάς ξέρει ότι μοιράζεται την θέση «2» με τον Λάνγκφορντ και με κανέναν άλλον. 

Το ερωτηματικό του Παναθηναϊκού από την αρχή της χρονιάς είναι το μπακ-απ του Καλάθη. Αν θα μπορέσει, δηλαδή, ο Λεκαβίτσιους να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Πέρυσι δεν μπόρεσε και τόσο, αλλά ο Πασκουάλ τον πιστεύει και τον στηρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Έτσι «απάντησε» ο Τόμας στο «κράξιμο» των οπαδών του ΠΑΟ - Κίνηση-φωτιά από Πασκουάλ

Η μεγάλη μπίζνα του Παϊρόζ δεν είναι ο ΠΑΟ - Εκεί σκάει τα λεφτά - Τινάζει στον αέρα τα πάντα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags