Facebook Pixel Sportdog.gr | «Tρόμος» στο λιμάνι, τι... έρχεται μετά τη Φενέρ - Σκάει το «μπαμ» - Γι’ αυτό «έκραξαν» Σλούκα
Μπάσκετ
| 2018-11-15 23:45:00

«Tρόμος» στο λιμάνι, τι... έρχεται μετά τη Φενέρ - Σκάει το «μπαμ» - Γι’ αυτό «έκραξαν» Σλούκα

του Pick n' Scroll
«Tρόμος» στο λιμάνι, τι... έρχεται μετά τη Φενέρ - Σκάει το «μπαμ» - Γι’ αυτό «έκραξαν» Σλούκα

Αν έρθει πίσω το καλοκαίρι, τότε…

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα παιχνίδι που κάλλιστα μπορούσε να πάρει, καθώς η Φενέρ δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση και έφυγε με το διπλό από το ΣΕΦ (72-73), δίνοντας την τελευταία επίθεση στους Πειραιώτες και παίζοντας χωρίς τον καλύτερο της παίκτη, τον Βεσελι που έμεινε πίσω λόγω του νεογέννητου παιδιού του. Πάντως, δεν πρέπει με ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπατζετ.

Οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο έχασαν από ένα δικό τους παιδί, τον Σλουκα, ο οποίος έκανε μεγαλειώδη εμφάνιση, βάζοντας και μεγάλο τρίποντο στο τέλος. Ο Έλληνας άσος και ηγέτης των Τούρκων τη φετινή σεζόν, έβαλε έξι σερί πόντους για να μετατρέψει το 69-67 στο 69-73 στο 39' και τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους από 5/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7/7 βολές, ενώ γέμισε τη στατιστική του με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 33:51!

Το θέμα για την ομάδα του Μπλατ είναι ότι έχασε το πλεονέκτημα με τα δυο δίπλα σε Μπασκονια και Χίμκι. Έχασε στο ΣΕΦ από την Αρμανι, έχασε και από την Εφες, και τώρα θα πρέπει να προσέξει μήπως οι ζημιές συνεχιστούν. Ακολουθεί η δεύτερη διαβολοβδομάδα της σεζόν και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τρίτη εκτός έδρας τη Μπάγερν Μονάχου και την Πέμπτη εντός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Φενέρμπαχτσε, από την άλλη, θα παίξει την Τρίτη εντός έδρας με τη Νταρουσάφακα και την Πέμπτη εκτός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ωστόσο, η ήττα από τη Φενέρ επισπεύδει τη διαδικασία για μεταγραφή από πλευράς Ολυμπιακού θέμα στο οποίο αναφερθήκαμε στο Sportdog.gr και πριν από λίγες μέρες. 

Όσον αφορά τη συνέχεια στη Euroleague, αν και τίποτα δεν κρίνεται τόσο νωρίς Φενερ, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ δύσκολα θα δρουν τις πρώτες θέσεις. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να γίνει πιο συνεπής για να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα. Αν και η οκτάδα δεν είναι ακόμη σίγουρη!

Όσον αφορά το… καυτό θέμα της βραδιάς, τον Κώστα Σλούκα, ο κόσμος τον αποδοκίμασε στο ΣΕΦ, μετά τον έξαλλο πανηγυρισμό του στο τρίποντο που έκρινε το ματς στο φινάλε, αλλά αν γυρίσει το καλοκαίρι στον Πειραιά σίγουρα τα δεδομένα θα αλλάξουν. Βέβαια, ο πανηγυρισμός δεν ήταν ο μόνος λόγος που τα… άκουσε. Αρκετοί τον αποδοκίμασαν, καθώς δεν έχουν «συγχωρέσει» ακόμα τις...σκηνές αγάπης που είχε τον τελευταίο καιρό με τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατάκα... ΣΟΚ του Αγγελόπουλου στον Ομπράντοβιτς - Πάγωσε το αίμα του Ζοτς - Διάβασε και θα μείνεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags