28/12/13 - 14:20

Γιατί οι άντρες την πέφτουν στις χαζογκόμενες;

Σε ένα μπαρ ή σε ένα κλαμπ πάντα υπάρχουν οι τύποι που την πέφτουν σε «χαζογκόμενες» ή σε αρκετά μεθυσμένες γυναίκες, παρότι δίπλα τους κυκλοφορούν πολύ πιο σέξι και όμορφα κορίτσια.

Γιατί οι άντρες την πέφτουν στις χαζογκόμενες;
37.175views 0shares
Τα παιχνίδια της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ τα βρίσκεις με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr

Γιατί άραγε αυτοί οι άντρες επιλέγουν να κατεβάσουν τα στάνταρ τους (αν έχουν κιόλας); Η απάντηση είναι αυτονόητη όμως οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Texas-Austin θέλησαν να ερευνήσουν το θέμα...

Εδειξαν σε μια ομάδα αντρών διάφορες φωτογραφίες γυναικών ζητώντας να τους πουν ποιες κοπέλες τους φαίνονται πιο ελκυστικές και ποιες τους φαίνονται ότι είναι πιο εύκολες για να κάνουν μαζί τους ένα one night stand.

Οπως ήταν φυσικό οι άντρες κόλλησαν με τις φωτογραφίες των γυναικών που είχαν προκλητικό ύφος, που φορούσαν πολύ αποκαλυπτικά ρούχα ή που φαίνονταν αρκετά μεθυσμένες. Επίσης είπαν ότι τις συγκεκριμένες τις θεωρούν πιο ελκυστικές σε σχέση με εκείνες που ήταν ντυμένες συντηρητικά ή που φαίνονταν πιο έξυπνες. Ομως όταν τους ρώτησαν ποιόν τύπο γυναίκας θα διάλεγαν για να κάνουν σχέση τότε στράφηκαν προς την δεύτερη κατηγορία...

Δηλαδή το συμπέρασμα που βγήκε από την έρευνα είναι ότι αν αν μια γυναίκα είναι έξυπνη, όμορφη, μαζεμένη και νηφάλια δεν υπάρχει περίπτωση να της την πέσει κάποιος για μια ξεπέτα... Μας φώτισαν οι Τεξανοι!

Πηγή: Telegraph
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ