Facebook Pixel Ηλέκτρα, η συμπρωταγωνίστρια του πολίστα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-05-27 12:30:00

Ηλέκτρα, η συμπρωταγωνίστρια του πολίστα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηλέκτρα, η συμπρωταγωνίστρια του πολίστα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηλέκτρα Γαλανού είναι η συμπρωταγωνίστρια του πολίστα στη νέα ροζ ταινία της Sirina TV. Τη θυμόμαστε, φυσικά, κι από τη συμμετοχή της στη ταινία "Τζούλια και 2 Μαύροι", ενώ πρόσφατα προκάλεσε σάλο με τη …διάλεξη που έκανε στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας!

Η Σαλονικιά Ηλέκτρα θεωρείται η πρώτη σύγχρονη ελληνίδα πορνοστάρ, καθώς συνεργάζεται πολύ καιρό με τη γνωστή εταιρεία παραγωγής πορνό, πριν κάνει την εμφάνισή της η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη.

Οι πιο διάσημοι τίτλοι ερωτικών ταινιών που έχει συμμετάσχει είναι οι «Η εκδίκηση της νύφης», «Αγρότισσα μόνη ψάχνεται» και «Next Porn Model No1 & No2».

Από τα αγαπημένα φετίχ της Ηλέκτρας είναι η ποδολατρεία, το role-play, το cross-dressing, τα παιχνίδια κυριαρχίας-υποταγής και να την βλέπουν την ώρα που κάνει σεξ είτε σε κλειστούς, είτε σε ανοιχτούς χώρους… Γι’ αυτό και το ευχαριστείται όταν το κάνει on camera…

«Μου κάνουν ανήθικες προτάσεις καθημερινά σχεδόν. Αν ήθελα, θα είχα πολυκατοικίες! Σίγουρα τέσσερα χέρια πάνω σου είναι καλύτερα από δύο Έχω πάει πολλές φορές με παραπάνω συντρόφους την ίδια μέρα και την ίδια ώρα», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Εξάλλου, πρόσφατα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν μίλησε για τα ερωτικά φετίχ στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας!

Θυμηθείτε το θέμα στα παρακάτω λινκ, ενώ δείτε βίντεο και φωτογραφίες της …άγριας Ηλέκτρας.

Μια πορνοστάρ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!

"Δεν υπάρχουν καθηγήτριες που ντύνονται με λιγότερα ρούχα;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags