Facebook Pixel Eίστε έτοιμοι για Unholy Wars; (ΦΩΤΟ)
| 2012-11-29 19:28:00

Eίστε έτοιμοι για Unholy Wars; (ΦΩΤΟ)

Eίστε έτοιμοι για Unholy Wars; (ΦΩΤΟ)

Η Aventurine είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την διάθεση του MMORPG Darkfall Unholy Wars στο Steam Greenlight, την υπηρεσία που χρησιμοποιεί η δημοφιλής πλατφόρμα της Valve για να αξιολογήσει τα games που πρόκειται να είναι διαθέσιμα προς αγορά στο μέλλον.

Οι gamers καλούνται τώρα να αποφασίσουν αν ενδιαφέρονται ή όχι να δουν το κορυφαίο ελληνικό video game στην πλατφόρμα Steam. Για να ψηφίσετε μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ του Darkfall Unholy Wars στο site του Steam ή να συνδεθείτε μέσω της εφαρμογής και να μεταβείτε στην επιλογή Community/Greenlight. Το μόνο που αρκεί είναι να έχετε ενεργοποιήσει έστω ένα video game με το account σας. Η ανταπόκριση των gamers είναι ήδη πολύ μεγάλη, καθώς μέσα σε 24 ώρες υπολογίζεται ότι έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες θετικές αξιολογήσεις και εκατοντάδες σχόλια στον τοίχο του προφίλ.

Η ένταξη του Darkfall Unholy Wars στο Steam, που είχε ζητηθεί κατ’ επανάληψη από την κοινότητα χρηστών του παιχνιδιού μέσω του επίσημου forum, αναμένεται να μεγιστοποιήσει την προβολή του κορυφαίου video game που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, η πρώτη έκδοση του οποίου ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2009.

Skirmisher Role/Brawler School
Ένα ακόμη gameplay βίντεο αναρτήθηκε από την Aventurine αυτή την εβδομάδα. Ο συγγραφέας του Darkfall Unholy Wars, Al Stellakis, σας παρουσιάζει την σχολή του Brawler που βρίσκεται στο Role του Skirmisher. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, οι Brawlers έχουν ως πλεονέκτημα την ευελιξία και την αντοχή. Κινούνται γρήγορα στη μάχη, αποφεύγουν τις επιθέσεις και εκμεταλλεύονται το περιβάλλον γύρω τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο ρόλο/σχολή. Δείτε το βίντεο επιλέγοντας HD ανάλυση για να έχετε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα προβολής.
Το περιβάλλον
Στο παρακάτω developer diary, ο Tork Shaw, σχεδιαστής του GUI (Graphical User Interface), παρουσιάζει το νέο περιβάλλον του Darkfall, έναν τομέα που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα projects κατά την διετή ανάπτυξη του. Δείτε το βίντεο επιλέγοντας και εδώ HD ανάλυση.

Έρχεται στις 12 Δεκεμβρίου
Το Darkfall Unholy Wars θα κυκλοφορήσει στις 12/12/12 για PC. Επισκεφθείτε το επίσημο site και ακολουθήστε μας στις σελίδες στο Facebook, το Twitter και το YouTube.

 


###
Σχετικά με την Aventurine

Η Aventurine Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία και πρωτοπόρος της βιομηχανίας παραγωγής video games στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται παγκόσμια σε 190 χώρες. Η τεχνολογία και η μεθοδολογία της Aventurine έχουν προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, μιας και της επιτρέπουν να παράγει καινοτομικά και τεχνολογικά προηγμένα διαδικτυακά προϊόντα με μικρό χρόνο εκτέλεσης και χαμηλό κόστος.
Η Aventurine συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα, ως ιδρυτικό μέλος στον Συνεργατικό Σχηματισμό Τεχνολογιών Παιγνίων και Δημιουργικού Περιεχομένου gi-Cluster, όπως και του Συλλόγου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας.
Η Aventurine είναι μια πολυεθνική ομάδα 50 δημιουργών οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε στο επίσημο site: http://www.aventurine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags