26/02/11 - 12:06

«Φωτιά» το πόρισμα για την ΕΡΤ

Παραδόθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. και κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, το τέταρτο πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ.

«Φωτιά» το πόρισμα για την ΕΡΤ
44.869views 0shares

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα αναφέρεται κυρίως στη διαδικασία ανάθεσης της παραγωγής του «Φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2006» στην εταιρεία «Bug stage» και αναζητεί τυχών πειθαρχικές ευθύνες για δυο εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση. Επίσης γίνονται αναφορές και για υψηλόβαθμα στελέχη εκείνης της εποχής όπως και σε διοικητικούς υπαλλήλους ορισμένου χρόνου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναθέσεις δεν έγιναν μόνο κατά παράβαση των προβλέψεων του Κανονισμού για τις προμήθειες της Ε.Ρ.Τ., αλλά για την κατακύρωση του έργου που αναφέρεται παραπάνω υπήρξε βεβαίωση, ότι η εταιρεία που ανέλαβε τη διοργάνωση είχε την απαραίτητη εμπειρία και το κατάλληλο προσωπικό για τέτοιου είδους διοργανώσεις, ενώ η εταιρεία αυτή δεν είχε ακόμη συσταθεί.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο newsday.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ