16/04/11 - 14:50

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Νίκος Παπάζογλου!

Μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πέρυσι ο Νίκος Παπάζογλου και τώρα η μοίρα του επεφύλαξε μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη για να κερδίσει τη ζωή του.  

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Νίκος Παπάζογλου!
21.387views 0shares

«Ναι, ο Νίκος το παλεύει! Δίνει μεγάλη μάχη!», δηλώνει ο συμπατριώτης του, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Παναγιώτης Κουτσουράς, αγαπημένος φίλος αλλά και μπουζουξής του Νίκου Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε για τη νέα περιπέτεια του καρδιακού του φίλου.

Ο Παναγιώτης Κουτσουράς, που είναι σαν μέλος της οικογένειας του Νίκου Παπάζογλου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο ανεπανάληπτος τραγουδοποιός κάνει χημειοθεραπείες προκειμένου να γλιτώσει από την ασθένεια που τον βασανίζει.

«Πηγαίνει στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, κάνει τη θεραπεία του και φεύγει», είπε. «Παλεύει ο Νίκος. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά», εύχεται. Πιο αισιόδοξος όμως είναι ο Νίκος Παπάζογλου. Το χαμόγελό του δεν τον εγκαταλείπει.

Εκείνο είναι που κρατάει τη γυναίκα του Βαρβάρα και τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αδελαΐδα, που είναι συνέχεια στο πλευρό του σπουδαίου πατέρα και καλλιτέχνη.

«Τώρα, είμαι καλά. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», είχε πει πέρυσι ο Νίκος Παπάζογλου στην «Espresso». Την ίδια δύναμη έχει και σήμερα!

Πηγή: news-piper


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ