Facebook Pixel Αλήθειες από Κυριάκο Παπαδόπουλο…
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-23 19:11:00

Αλήθειες από Κυριάκο Παπαδόπουλο…

Αλήθειες από Κυριάκο Παπαδόπουλο…

Δεν μπορούμε να μην σταθούμε λίγο παραπάνω στην συνέντευξη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Έθνος, την οποία δημοσιεύσαμε κι εμείς νωρίτερα. Το πιτσιρίκι λέει μεγάλες κουβέντες. Και αλήθειες…

Δηλώνει, για παράδειγμα, κάποια στιγμή ότι δεν τον ενδιαφέρει να γυρίσει στην Ελλάδα, ούτε καν για οικονομικό λόγο. «Εγώ να παίξω ποδόσφαιρο ήθελα μόνο», τονίζει. Όπως και σε ένα άλλο σημείο για την κουβέντα που του είπε ο Μάγκατ ότι είναι μεγάλο ταλέντο, όμως θα παραμείνει ταλέντο αν δεν δουλέψει σκληρά. Και το μήνυμα ελήφθη από τον νεαρό παίκτη.

Μικρός σε ηλικία ο Παπαδόπουλος, αλλά του κόβει πολύ ήδη. Και γι’ αυτό παρουσιάζει τέτοια βελτίωση. Βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει. Θυμόσαστε εκείνα τα μεγάλα κόκκινα μάγουλα που είχε όταν αγωνιζόταν στα ελληνικά γήπεδα; Πάνε! Φύγανε. Έχει «στεγνώσει» το κορμί του από την δουλειά στην μπουντεσλίγκα και είναι και τυχερός, διότι ο νέος προπονητής της Σάλκε, ο Ραλφ Ράνγκνικ θέλει να εργάζεται και με ταλαντούχους παίκτες.

Ο Παπαδόπουλος, λοιπόν, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο στο γερμανικό πρωτάθλημα δείχνει να έχει ωριμάσει, να έχει κερδίσει αυτοπεποίθηση αφού εκεί τον εμπιστεύονται και δεν κοιτάνε μόνο την ημερομηνία γεννήσεώς του, θα αγωνιστεί στα ημιτελικά τσάμπιονς λιγκ, ενώ ούτε που θέλει να ακούει για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το όφελος, βέβαια, θα υπάρχει για την εθνική Ελλάδος αφού θα μπορεί ο Σάντος να ποντάρει στον Παπαδόπουλο για δυο θέσεις (σέντερ μπακ, αμυντικό χαφ), όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε κι εμείς εδώ στην χώρα μας για ποιο λόγο ένα νέο παιδί ούτε που θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην superleague. Ακόμα κι αν πάρει περισσότερο χρήματα… Και ύστερα περιμένουμε από τους ξένους, έστω και μιας άλφα ηλικίας, παικταράδες να έρθουν επειδή εδώ θα πάρουν πιο πολλά λεφτά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags