Facebook Pixel "Θα δικαιωθούμε"
Life
| 2011-07-01 16:10:00

"Θα δικαιωθούμε"

"Θα δικαιωθούμε"

Αισιόδοξος ότι τελικά ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί στον αγώνα που δίνει ώστε να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση, παρουσιάστηκε ο Νίκος Μαχλάς, λίγο μετά την παρουσία του στο Δ.Σ της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος των Κρητικών, αναφερόμενος στην σημερινή παράταση που δίνεται στην αγωνία όλων στον ΟΦΗ εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι «ο ισχυρισμός του προέδρου της ΕΠΟ είναι ότι θα κυρηχθεί έκπτωτος αν δεν πάρει την άδεια της Σούπερ Λιγκ και της Football League. Ή το αντίθετο. Μόνο η ΕΠΟ μπορεί να αλλάξει την απόφαση. Ο κύριος Πιλάβιος θέλει να καλυφθεί νομικά και εμείς θα κάνουμε τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και είμαστε σίγουροι ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί 100%», σχολίασε στο athletic radio, ο Μαχλάς.
Οσο για τις αρνητικές προτάσεις της Σούπερ Λιγκ και της Football League υπογράμμισε ότι «η στάση της Σούπερ Λιγκ και της Football League δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να ισχυριστούν αυτό που ίσχυε από την αρχή. Την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ. Πως είναι δυνατόν να ψηφίζουν για την απόφαση της Football League οι ομάδες που δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο; Εμείς θα κινηθούμε για να προσβάλουμε αυτές τις αποφάσεις. Και επίσης εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ανοίξει ο φάκελος μας γιατί γνωρίζουμε ότι είμαστε καθαροί».

Ο Νίκος Μαχλάς απάντησε και στις εξής: ερωτήσεις:

Για όσα υποστήριξε ο ΟΦΗ στο Δ.Σ. της ΕΠΟ: «Η εισήγηση που κάναμε ήταν πολύ σωστή και πήγαμε κατευθείαν στο θέμα που βασανιζόμαστε. Πρώτον αναρωτηθήκαμε γιατί είναι τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για τις αδειοδοτήσεις στην Σούπερ Λιγκ και την Football League; Πως είναι δυνατόν να ισχύουν στα ίδια κριτήρια όταν οι 9 από τις 18 ομάδες της Football League δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο αδειοδότησης; Ελπίζω και πιστεύω ότι θα πάρουν αυτήν την απόφαση ώστε να φτάσει στο τέλος ο δίκαιος αγώνας μας».

Για το ενδεχόμενο να περιμένει η ΕΠΟ την απόφαση των πολιτικών δικαστηρίων στην προσφυγή του ΟΦΗ: «Δεν νομίζω ότι το έκανε για αυτόν τον λόγο η ΕΠΟ. Γιατί η απόφαση μπορεί να αλλάξει την Τρίτη ή την Τετάρτη και να μην χρειαστεί καν να πάει η υπόθεση στο δικαστήριο στις 7 Ιουλίου».

Για την απόφαση της Football League: «Πως μπορούν να τοποθετούνται ομάδες που δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο αδειοδότησης; Πως έχουν το δικαίωμα αυτές οι ομάδες να ψηφίζουν; Αν ο φάκελος μας δεν ήταν πλήρης δεν θα βγαίναμε να φωνάζουμε. Ο κόσμος να ξέρει ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί».

Για το θέμα των στημένων αγώνων: «Δεν θέλω να βάλω όλους στο ίδιο «τσουβάλι», τόσο οι παράγοντες όσο και οι ομάδες όμως πιστεύω ότι αυτές οι ομάδες που έχουν κάνει ότι έχουν κάνει θα τιμωρηθούν».

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς: «Βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τον προπονητή και ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει για τη νέα χρονιά. Θα παραμείνει στο ρόστερ ο μεγαλύτερος κορμός των παικτών που βρίσκονται στην ομάδα και θα πλαισιωθούν από άλλους ποδοσφαιριστές. Ήδη οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα τους έχω εκδηλώσει την επιθυμία μου όμως δεν τους έχω κάνει επίσημη πρόταση γιατί θα ήταν λίγο άδικο για αυτούς από την στιγμή που δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Όπως για παράδειγμα ο Μπερτίν που έφυγε. Η αποχώρηση του ήταν απώλεια γιατί ήταν και καλός χαρακτήρας αλλά και πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags