Facebook Pixel Πάνω απ’ όλα ο Άρης
Life
| 2011-01-19 22:25:00

Πάνω απ’ όλα ο Άρης

Πάνω απ’ όλα ο Άρης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης αναφέρεται στo blog του στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τον Νέρι Καστίγιο, αλλά και στην επόμενη μέρα στον Άρη!

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, έγινα δέκτης πολλών και διαφόρων μηνυμάτων. Φυσικά δεν έλειψαν και οι… λασπολόγοι. Αυτοί που προσπάθησαν να θέσουν απέναντι στον σύλλογο το κορυφαίο όνομα προπονητή που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, τα κατάφεραν. Η προσπάθεια εκμετάλλευσης του γεγονότος ήταν άμεση και πολλές φορές… πρόστυχη. Επίθεση κατά της διοίκησης της ΠΑΕ και των συνεργατών της, κατά του SUPER-3, αλλά και κατά του AΡΗΣ FM.

Αμφισβήτησαν ακόμα και τη γραπτή δήλωση του κ. Κούπερ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αλλά σήμερα πήραν την απάντησή τους και έσπασαν τα μούτρα τους, καθώς δεν υπολόγιζαν ποτέ στην άριστη σχέση που διατηρεί ο Αργεντινός τεχνικός με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτή η σχέση τον οδήγησε και στη δημόσια τοποθέτησή του στον ΑΡΗΣ FM.

Τι είπε μεταξύ άλλων; «Πάνω απ’ όλα είναι ο ΑΡΗΣ και όχι ο Κούπερ. Θεωρώ ότι η απόφασή μου αυτή θα φέρει μία αντίδραση, θα κάνει καλό στην ομάδα. Είμαι ευγνώμων σε όλον τον κόσμο, ο οποίος με στήριξε. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και μια θερμή αγκαλιά. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Ίσως κάποτε οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags