Facebook Pixel Aπό Ηράκλειο και Γιάννινα στο Αγρίνιο ο Μπαμόγκο!
Life
| 2011-09-07 18:17:00

Aπό Ηράκλειο και Γιάννινα στο Αγρίνιο ο Μπαμόγκο!

Aπό Ηράκλειο και Γιάννινα στο Αγρίνιο ο Μπαμόγκο!

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως κάνει ο Παναιτωλικός καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον επιθετικό από την Μπουρκίνα Φάσο, Χαμπίμπ Μπαμόγκο!

Οι Αγρινιώτες αρχικά έψαχναν για περιφερειακό επιθετικό, αλλά από την στιγμή που ναυάγησε η περίπτωση του Μπαρμπόσα ο Μπάμπης Τεννές άλλαξε το πλάνο του. Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον Άγγελο Χαριστέα πιο πλάγια, από την στιγμή που ο Μπαμόγκο προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης.

Ο διεθνής φορ ήρθε στην Ελλάδα αρχικά για τον ΟΦΗ, στην συνέχεια φέροντας ως... κλεισμένος από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά τελικά η διοίκηση Κωστούλα έκανε το colpo grosso στο... 90' των μεταγραφών!

Ο Μπαμόγκο έχει κάνει πολύ καλό όνομα στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στη Μονπελιέ το 2001 όπου έμεινε για τρία χρόνια, μετρώντας 111 συμμετοχές και 24 τέρματα. Οι σούπερ εμφανίσεις του ήταν η αιτία της μεταγραφής στην Μαρσέιγ όπου σε 45 συμμετοχές πέτυχε 8 γκολ. Παράλληλα έχει αγωνιστεί στην Ναντ, την Θέλτα και την Νις ενώ είναι 28 φορές διεθνής με την εθνική της Μπουρκίνα Φάσο έχοντας σημειώσει 8 γκολ. 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags