Facebook Pixel Αρχίζει να κουράζει…
Life
| 2011-01-29 01:20:00

Αρχίζει να κουράζει…

Αρχίζει να κουράζει…

O Ηρακλής Αντύπας γράφει στο blog του για το… σήριαλ «Kέβιν Μιραλάς» προσεγγίζοντας το από μια διαφορετική οπτική ματιά!

Το θέμα Μιραλάς έχει αρχίσει να κουράζει. Είναι παίκτης με μεγάλη αξία, ο κόσμος τον γουστάρει και στον Ολυμπιακό αναγεννήθηκε. Αυτό ο Μιραλάς δεν θα πρέπει ποτέ να το βγάλει από το μυαλό του. Γιατί, όσο βοήθησε ο Βέλγος τους Πειραιώτες, άλλο τόσο και πολύ περισσότερο βοήθησαν και οι Πειραιώτες τον Βέλγο. Γιατί είχε πάρει φθίνουσα πορεία και στην Γαλλία το όνομά του άρχιζε να χαλάει.

Η διοίκηση των μελλοντικών πρωταθλητών, έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της Σεντ Ετιέν (εδώ και δύο περίπου εβδομάδες) και απομένουν οι υπογραφές του παίκτη, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Αυτό πρέπει να συμβεί την 1η Ιουλίου. Τότε ο Μιραλάς πρέπει να πάει στα γραφεία χωρίς τουπέ και φυσικά να βγάλει από το μυαλό του, ότι ο Ολυμπιακός θα του δώσει το… μισό Μικρολίμανο.

Τον ατζέντη του Μιραλάς, τον Κριστόφ Ενροτό, τον γνώρισα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ακριβώς μετά το ραντεβού που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, ήμουν αυτός που τον πήρε από το Καραϊσκάκη και τον πήγε στο σπίτι του Μιραλάς, μετά το τέλος του αγώνα (τότε δεν είχα επιστρέψει στην δημοσιογραφία και το τονίζω, για να μην βγουν τίποτα καλοθελητές και αρχίσουν τα περίεργα…).

Στην διαδρομή, αυτά που κατάλαβα από τον Ενροτό, είναι ότι πρόκειται για έναν τύπο που δεν κάνει εύκολα πίσω και είναι των άκρων. «Ο Ολυμπιακός πρέπει να καταλάβει ότι ο Μιραλάς είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει στο ρόστερ του και μπορεί να πουληθεί 8 εκατομμύρια ευρώ». Μια φράση που πρέπει να μου την είπε, περισσότερες από πέντε φορές, σε μια διαδρομή μισής ώρας. Μάλιστα ήταν τόσο ενοχλημένος από την πορεία του ραντεβού, που ήθελε – άκουσον άκουσον – να επιστρέψει άμεσα ο πελάτης του στη Σεντ Ετιέν…

Θα αναρωτηθείτε, γιατί σας τα γράφω όλα αυτά. Γιατί πολύ απλά στο μυαλό του Ενροτό έχει καρφωθεί ότι ο πελάτης του, πρέπει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Και επειδή επηρεάζει τον Μιραλάς, είναι πιθανό ο Βέλγος να ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα.

Και μπορεί ο ίδιος να υποστηρίζει διακαώς (και δεν έχω τον παραμικρό λόγο να μην τον πιστέψω) ότι θέλει να συνεχίσει στο λιμάνι, ωστόσο την ώρα των υπογραφών, πολλά αλλάζουν. Είναι αυτονόητο, ότι αν ο Μιραλάς θέλει διπλασιασμό αποδοχών, είμαι βέβαιος ότι θα βρει απέναντί του τοίχο. Γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να του κάνουν μια μικρή αύξηση, αλλά μέχρι ενός σημείου…

Οπότε, είναι πιθανό αυτό το σίριαλ να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Μέχρι την 1η Ιουλίου…

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags