18/05/11 - 18:44

Άστατος και αύριο ο καιρός

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη, περιμένουμε τη Πέμπτη 19 Μαΐου 2011.

Άστατος και αύριο ο καιρός
51.286views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 22 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr