Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα από τη Βρετανία ανησυχεί την Ευρώπη - «Τρέμουν» οι Βρυξέλλες για τα «χαστούκια» που έρχονται
Life
| 2018-11-15 11:40:00

Βόμβα από τη Βρετανία ανησυχεί την Ευρώπη - «Τρέμουν» οι Βρυξέλλες για τα «χαστούκια» που έρχονται

Βόμβα από τη Βρετανία ανησυχεί την Ευρώπη - «Τρέμουν» οι Βρυξέλλες για τα «χαστούκια» που έρχονται

Προηγήθηκε η παραίτηση του υπουργού αμρόδιου για τη Β. Ιρλανία.

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, καθώς μπορεί να κέρδισε τη μάχη στο χθεσινό, μαραθώνιο υπουργικό συμβούλιο, όχι όμως και τον πόλεμο, καθώς σήμερα το πρωί ήρθαν οι πρώτες δύο παραιτήσεις υπουργών στη Ντάουνιγκ Στριτ. 

Κατά το χθεσινό υπουργικό, η συμφωνία για το Brexit πέρασε κατά πλειοψηφία, ωστόσο τουλάχιστον δέκα υπουργοί εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους. Έτσι, δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτες παραιτήσεις υπουργών.

Πρώτος παραιτήθηκε ο υπουργός αρμόδιος για τη Βόρεια Ιρλανία, Σέλις Βάρα, ενώ στη συνέχεια ήρθε και η ηχηρή αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα του υπουργού για το Brexit, Ντόμινικ Ράαμπ. 

«Λυπούμαι που το λέω αυτό, ύστερα από τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τη συμφωνία του Brexit, πρέπει να παραιτηθώ», ανέφερε ο Ράαμπ σε δήλωσή του στο Twitter. Ο Ράαμπ δήλωσε ότι το σχέδιο της Μέι απειλεί την ακεραιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags