Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστροφή Φιλιππίδη στην ΕΡΤ - Πληρώνει ξανά το κράτος
Life
| 2024-02-23 23:46:00

Επιστροφή Φιλιππίδη στην ΕΡΤ - Το κράτος πληρώνει ξανά τον γνωστό ηθοποιό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επιστροφή Φιλιππίδη στην ΕΡΤ - Το κράτος πληρώνει ξανά τον γνωστό ηθοποιό! (ΦΩΤΟ)

Μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε και σίγουρα προκαλεί μεγάλη έκπληξη…

Εν αναμονή του δικαστηρίου του Ιουνίου, για την υπόθεση των δύο αποπειρών βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν φαίνεται να θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική, πριν τουλάχιστον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Πέτρος Φιλιππίδης επέστρεψε στην τηλεόραση και όχι με το 50-0, αλλά με την τελευταία σειρά που πρωταγωνίστησε, το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», το οποίο πλέον προβάλλεται στην ΕΡΤ σε επανάληψη!

Θυμίζουμε ότι μόλις έσκασε το θέμα, αμέσως αντικαταστάθηκε από τον Τάσο Χαλκιά, ενώ μέχρι σήμερα κανένα σήριαλ στο οποίο έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν δεν έχει προβληθεί ξανά, με εξαίρεση το 50-50 στο MEGA για το οποίο είχε γίνει τεράστιο θέμα.

Προφανώς και ο Φιλιππίδης θα πάρει και κάποια έξτρα χρήματα από τις επαναλήψεις τα οποία και θα τον βοηθήσουν οικονομικά, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρου του είναι αρκετά…ζορισμένος!

"Ζόρισε" η κατάσταση για Φιλιππίδη - Έπιασε δουλειά η Ελπίδα Νίνου - Τι αποφάσισε ο ίδιος για την καριέρα του

Έναν χρόνο μετά την ομόφωνη καταδίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σε α’ βαθμό σε οκτώ έτη κάθειρξης για τις δυο απόπειρες βιασμού που κατηγορήθηκε, ορίστηκε η ημερομηνία για το Εφετείο.

Στον 61χρονο ηθοποιό έχει δοθεί αναστολή στην έφεση, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ημερομηνία για τη δίκη στο Εφετείο είναι τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρων των καταγγελλουσών, κ. Βαγγόπουλος. «Θα δώσουμε τη μάχη μας για δεύτερη φορά» είπε μεταξύ άλλων.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις τόνισε πως στόχος τους είναι να κερδίσουν την πλήρη αθώωση του ηθοποιού και να αποδείξουν αυτό που «φωνάζουν» από την πρώτη στιγμή, ότι όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα, σε σχετική ερώτηση για το αν πεισθεί το δικαστήριο για την αθώωση του Φιλιππίδη τόσο για τους βιασμούς όσο και για τις απόπειρες, τότε θα ετοιμάσουν ένα νέο πλάνο… αντεπίθεσης. Η πλευρά του ηθοποιού δεν θα «κυνηγήσει» όμως το Δημόσιο, αλλά τους ανθρώπους που τον έστειλαν στη φυλακή με «ψέματα» και έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του!

Πάντως ξεκαθάρισε πως για το Εφετείο δεν υπάρχουν κάποια νέα στοιχεία και δεν μπορούν να υπάρξουν για τόσο παλιές υποθέσεις, ενώ ο κύριος Δημητρακόπουλος εξέφρασε την άποψή του πως αν οι δικαστές στεκόντουσαν μόνο στα στοιχεία της δικογραφίας και όχι στο «βάρος της κοινωνικής γνώμης», τότε ο Φιλιππίδης θα ήταν ήδη αθώος. «Θα τον είχαν αθωώσει ήδη οι δικαστές, αν δεν υπήρχε η κοινή γνώμη. Είμαι πεπεισμένος πως δεν έχει διαπράξει τα αδικήματα. Έχω περπατήσει στον δρόμο και ο κόσμος τον αγαπάει και τον στηρίζει. Το βλέπεις αν περπατήσεις μαζί του 50 μέτρα…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Παράλληλα, ο Δημητρακόπουλος τόνισε πως η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, εργάζεται πλέον κανονικά ξανά, ενώ και ο ίδιος παρότι έχει προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς, επιμένει να βρίσκεται μακριά από τον χώρο, αφού νιώθει... προδωμένος και βγάζει χρήματα κάνοντας μεταφράσεις!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags