Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό: Το αεροπλάνο χτύπησε σε τοίχο, οι πιλότοι συνέχισαν την πτήση
| 2018-10-16 11:22:00

Φοβερό: Το αεροπλάνο χτύπησε σε τοίχο, οι πιλότοι συνέχισαν την πτήση

Φοβερό: Το αεροπλάνο χτύπησε σε τοίχο, οι πιλότοι συνέχισαν την πτήση

Πετούσαν επί τέσσερις ώρες με ρήγμα στην άτρακτο.

 

Η αεροπορική εταιρεία Air India ανακοίνωσε σήμερα ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα δύο από τους πιλότους της, των οποίων το αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε 136 επιβαίνοντες, χτύπησε κατά τη διάρκεια της απογείωσης σε τοίχο. Οι πιλότοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την πτήση για σχεδόν 4 ώρες, παρά τη ζημιά που είχε υποστεί η άτρακτος.

Το Boeing 737 της Air India απογειώθηκε από το Τιρουτσιραπάλι, στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού, στη νότια Ινδία, με προορισμό το Ντουμπάι και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας αξιωματούχοι του αερολιμένα «διαπίστωσαν ότι το αεροσκάφος ίσως να είχε "αγγίξει" τον περιβάλλοντα τοίχο του αεροδρομίου».

«Για το θέμα ενημερώθηκε ο κυβερνήτης», ο οποίος «απάντησε ότι τα συστήματα του αεροσκάφους λειτουργούσαν κανονικά» εξηγεί η Air India.

«Επομένως, αποφάσισε να εκτρέψει την πτήση προς το Μουμπάι για προληπτικούς λόγους».

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα 4 ώρες αργότερα στο Μουμπάι και οι 130 επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλη πτήση για το Ντουμπάι. Οι εικόνες του αεροσκάφους με τις ζημιές άρχισαν να κυκλοφορούν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags