Facebook Pixel Τζούλια Νόβα: Πιο... καυτή και από τη Τζούλια Νόβα - "Ξεσήκωσε" τη Μύκονο η Αστυνομικίνα φίλη της με σέξι μαγιό! (Vid)
Life
| 2023-09-01 08:05:00

Πιο... καυτή και από τη Τζούλια Νόβα - "Ξεσήκωσε" τη Μύκονο η Αστυνομικίνα φίλη της με σέξι μαγιό! (Vid)

Sportdog Team
Πιο... καυτή και από τη Τζούλια Νόβα - "Ξεσήκωσε" τη Μύκονο η Αστυνομικίνα φίλη της με σέξι μαγιό! (Vid)

Κι όμως, η γυναίκα που βρέθηκε δίπλα στην εντυπωσιακή ξανθιά, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Και δικαίως...

Η Τζούλια Νόβα μπορεί να δροσίζεται στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου, αλλά ανεβάζει την θερμοκρασία με τις εμφανίσεις τους!

Η ξανθιά καλλονή φόρεσε μαγιώ, πήρε την καλή της φίλη Έλενα Μπομπού (διαβάζουμε από παλιότερο δημοσίευμα: "Ένα κορίτσι που φαίνεται να μην έχει ανάγκη την προστασία κανενός μας, μιας και φοιτεί στη Σχολή Αστυφυλάκων και το πιο πιθανό είναι πως κάποια μέρα θα μας σώσει τις ζωές") και πήγαν να χαλαρώσουν στο ξενοδοχείο Branco στον Πλατύ Γυαλό, το όποιο φέτος έχει γίνει talk of the island και το επισκέπτονται πολλοί Έλληνες και ξένοι celebrities.

Τα δύο κορίτσια έκαναν μέχρι και τις… ξαπλώστρες να αναστενάξουν όταν μπήκαν με τα αποκαλυπτικά μπικίνι τους στην πισίνα ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την παραλία όπου κατάφεραν να στρέψουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Αν και μανούλα, η Τζούλια διαθέτει σούπερ κορμί έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχοντας επιστρέψει στην παλιά αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Δείτε τις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags