Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη: Ακραία επίθεση από πασίγνωστη ηθοποιό σε Μενεγάκη - "Έβαζα όρο στο συμβόλαιο να μην πηγαίνω στην εκπομπή της"!
Life
| 2024-01-03 07:42:00

Ακραία επίθεση από πασίγνωστη ηθοποιό σε Μενεγάκη - "Όρος στο συμβόλαιο να μην πηγαίνω στην εκπομπή της"!

Sportdog Team
Ακραία επίθεση από πασίγνωστη ηθοποιό σε Μενεγάκη - "Όρος στο συμβόλαιο να μην πηγαίνω στην εκπομπή της"!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί δεν βρέθηκε ποτέ καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή!

Η Χρυσούλα Διαβάτη μας έχει συνηθίσει τελευταία να προκαλεί... ντόρο με όσα λέει και να δημιουργεί κόντρες που ούτε φανταζόμασταν!

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία μετρά αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό της, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Χρυσούλα Διαβάτη αποκάλυψε πως δεν βρέθηκε ποτέ καλεσμένη στο πλατό της παρουσιάστριας, καθώς ήταν κάτι το οποίο δεν την ενδιέφερε. «Δεν είχα πάει ποτέ στη Μενεγάκη. Είχα άρνηση, το έβαζα και ως όρο στο συμβόλαιό μου γιατί, έτσι, δεν μου άρεσε»  είπε χαρακτηριστικά η κυρία Διαβάτη

Η ηθοποιός μίλησε και για τους λόγους που απουσιάζει από την τηλεόραση: «Τότε που έπαιζα εγώ ρωτούσαμε ποιοι άλλοι θα είναι σε σίριαλ. Έχω απορρίψει δύο σίριαλ γιατί δεν μου άρεσαν κάποιοι άνθρωποι που παίζουν κι έχανα πολλά λεφτά. Το τελευταίο κασέ που πήρα ήταν 6.000 ευρώ καθαρά το επεισόδιο για τους Δύο Ξένους και τους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags