Facebook Pixel Η πρώτη ΦΩΤΟ της Ελένης Μενεγάκη με την πανέμορφη κόρη της για ψώνια
Life
| 2024-02-19 07:55:00

"Έσπασε το απαγορευτικό" - Η πρώτη ΦΩΤΟ της Ελένης Μενεγάκη με την πανέμορφη κόρη της για ψώνια

Sportdog Team
"Έσπασε το απαγορευτικό" - Η πρώτη ΦΩΤΟ της Ελένης Μενεγάκη με την πανέμορφη κόρη της για ψώνια

Η Λάουρα Λάτσιου λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο όπου θα ξεκινήσει τη φοιτητική της ζωή, εθεάθη στα μαγαζιά με τη μητέρα της!

Ένα μεγάλο βήμα έχει κάνει η Λάουρα Λάτσιου, κόρη της Ελένης Μενεγάκη, καθώς η ίδια πλέον έχει μετακομίσει στην Αγγλία, όπου είναι φοιτήτρια.

Γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 2005, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έκλεισε τα 19 της χρόνια, καθώς είχε γενέθλια την προηγούμενη εβδομάδα. Αν και η ίδια δεν επιθυμεί να εμφανίζεται το πρόσωπό της δημόσια, ωστόσο ο αδελφός της Άγγελος Λάτσιος και η μητέρα της δημοσίευσαν φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

Φοιτήτρια στην Αγγλία η Λάουρα Λάτσιου: Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη και το μεγάλο άγχος της

Ακόμα η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της στην κόρη της, αποκαλύπτοντας ότι είναι φοιτήτρια στην Αγγλία.

Η κόρη της παρουσιάστριας, βρίσκεται στην Αγγλία για σπουδές και η Μενεγάκη εξέφρασε την ανησυχία της, όπως κάθε γονιός που το παιδί του βρίσκεται στο εξωτερικό.

Παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις, σε έχει συνέχεια στο μυαλό της, πουθενά αλλού. Σε σένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη. Ε, τι να κάνουμε παιδιά”, είπε η παρουσιάστρια ευχαριστώντας τους συνεργάτες της για τις ευχές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο 4:55:

Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Ελένη Μενεγάκη, είχε κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με την κόρη της Λάουρα. Η παρουσιάστρια γνωστοποίησε στον αέρα ότι η μεγαλύτερη κόρη της δεν επιθυμεί να εμφανίζεται το πρόσωπό της δημόσια. Όταν οι φωτογράφοι ρώτησαν τη Μενεγάκη αν επιτρέπεται να δείχνουν το πρόσωπο της κόρης της αφότου ενηλικιώθηκε, εκείνη απάντησε όχι.

Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό αν μπορούν να δείξουν το πρόσωπό της. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά”.

Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει”.

 

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags