Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τρομερές ατάκες Γιαννακόπουλου και αποθέωση Ομπράντοβιτς, Λάσο - "Κάθε φορά έλεγα ότι θα κάνω τον Αταμάν να..."
| 2023-09-22 21:20:00

Τρομερές ατάκες Γιαννακόπουλου και αποθέωση Ομπράντοβιτς, Λάσο - "Κάθε φορά έλεγα ότι θα κάνω τον Αταμάν να..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Γιαννακόπουλου και αποθέωση Ομπράντοβιτς, Λάσο - "Κάθε φορά έλεγα ότι θα κάνω τον Αταμάν να..."

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και είπε τα καλύτερα για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρόσκληση να αγωνιστούν στο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο να φέρει τον Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, κάτι που τελικά κατόρθωσε.

Στην πρώτη του δήλωση της συνέντευξης Τύπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: 

«Ευχαριστώ τις τρεις ομάδες και τις διοικήσεις τους και τους προπονητές τους, απάντησαν άμεσα θετικά στην πρόσκλησή μας. Προσπαθούμε κάθε χρόνο το επίπεδο του τουρνουά να είναι υψηλό. Θα χαίρεται ο Παύλος Γιαννακόπουλος με αυτό που γίνεται. Είναι σοκ και δέος να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες. Η Εφές με τις Ευρωλίγκες και τους τίτλους που πήρε, ο Λάσο και η Μπάγερν για το ανώτατο επίπεδο.

Για τον Εργκιν τι να πω. Ερχόταν κάθε φορά εδώ με την μπλε φανέλα και έλεγα «Θα τον κάνω μια μέρα να βάλει την πράσινη και το κατάφερα». Και τον ευχαριστώ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και τον Ζέλικο και να έχει η εγγονή του μια ζωή γεμάτη υγεία. και ευτυχία. Πάνω από όλα η οικογένεια, αυτό με έχει μάθει η ζωή. Και μετά το μπάσκετ.

Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ ωραίο τουρνουά, μακριά από τραυματισμούς μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος να κερδίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από... Ολυμπιακό για μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟ - "Έχει συμφωνήσει με Γιαννακόπουλο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags