Facebook Pixel Ντομινίκ Ουίλκινς: Παρασκήνιο Ουίλκινς για τις επαφές με Γιαννακόπουλο - "Έτσι ήρθα στον ΠΑΟ - Από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου"!
Μπάσκετ
| 2023-07-06 10:21:00

Παρασκήνιο Ουίλκινς για Γιαννακόπουλο - "Έτσι ήρθα στον ΠΑΟ - Από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου"! (Vid)

Sportdog Team
Παρασκήνιο Ουίλκινς για Γιαννακόπουλο - "Έτσι ήρθα στον ΠΑΟ - Από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου"! (Vid)

Ο σπουδαίος Αμερικανός μίλησε για την εποχή που πήγε στον Παναθηναϊκό και το πώς έγιναν οι επαφές με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς μίλησε στην εκπομπή "Undrafted" και αποκάλυψε σε Έλληνες δημοσιογράφους πώς πήγε στον Παναθηναϊκό, τη δίψα του Παύλου Γιαννακόπουλου, κάνοντας λόγο για μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής του.

«Εκείνη την εποχή έπαιζα στη Βοστώνη και σε τελική ανάλυση δεν ήμουν πολύ χαρούμενος. Κι έτσι ο ατζέντης μου είπε ότι μίλησε με έναν ιδιοκτήτη στην Ελλάδα και θα ήθελε πολύ να τον επισκεφτείς εκεί και εγώ είμαι σε φάση «γιατί όχι».

Έτσι, πήγα για μια επίσκεψη ξεναγήθηκα στην πόλη, ξεναγήθηκα στην ομάδα του και είπα «αυτή είναι μια ωραία κατάσταση». Μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ και έτσι πήγα εκεί και ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου.

Πέρασα απίστευτα και κερδίσαμε το ευρωπαϊκό», ανέφερε ο κορυφαίος Αμερικανός που αγωνίστηκε ποτέ στην Ευρώπη για την απόφασή του να παίξει για χάρη του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίνει… ρέστα ο Γιαννακόπουλος για τρία μεγάλα ονόματα - Η "καψούρα" από Euroleague και ο πρώην των Λέικερς

@shake.n.bake.podcast Ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε ρόλο... Vito Corleone πείθει τον Ντομινίκ! Στο νέο επεισόδιο NBA UNDRAFTED μιλάμε στον Dominique Wilkins! #giannakopoulos #γιαννακοπουλος #pavlosgiannakopoulos #dominique #dominiquewilkins #παο #παναθηναϊκός #παναθηναικος #paobc #paobcgr #panathinaikos #panathinaikosbc #hawks #atlantahawks #alvertis #giannakis #nba #fygreece #fygr #fyp #foryou #foryoupage #fy #nbaedits #basketball #μπασκετ #μπασκετμπολ #shakenbake #airball #undrafted #nbaundrafted ♬ πρωτότυπος ήχος - Shake n' Bake

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags