Facebook Pixel «Η χειρότερη εμφάνιση στην Ευρώπη»
| 2014-02-26 01:51:00

«Η χειρότερη εμφάνιση στην Ευρώπη»

«Η χειρότερη εμφάνιση στην Ευρώπη»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ ήταν η χειρότερή της στην Ευρώπη επί των ημερών του, αλλά πρόσθεσε πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ».

«Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση. Από την αρχή δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας στην Ευρώπη και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.
 
Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο, δε μπήκαμε στο παιχνίδι και δεν δείξαμε τίποτα. Δεν είχαμε την κατάλληλη νοοτροπία. Είμαι έκπληκτος, δεν περίμενα αυτό το επίπεδο απόδοσης, δεχτήκαμε δύο γκολ και δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε.
 
Περίμενα τον Ολυμπιακό να εμφανιστεί δυνατός, έχει πολύ καλό ρεκόρ εντός έδρας, δεν ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε.
 
Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι η δική  μου ομάδα. Δεν παίξαμε καλά σήμερα , μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα μπροστά μας», τόνισε ο Μόγιες και συνέχισε μιλώντας για την προτίμησή του στον Κλέβερλι αντί του Γιανουζάι και τις πιθανότητες πρόκρισης της Γιουνάιτεντ στη ρεβάνς:
 
«Αποφάσισα ότι θα έπαιζε ο Κλέβερλι , για να μην κουράσουμε περισσότερο τον Γιανουζάι. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα πριν δούμε και το δεύτερο παιχνίδι. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιστρέψουμε αυτό το αρνητικό 2-0.
 
Είμαστε όλοι μαζί, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στο δεύτερο παιχνίδι. Οι παίκτες μου έχουν ψυχή, έχουν καρδιά, ξέρουν πως δεν πήγαμε καλά σήμερα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Το «Όλντ Τράφορντ» έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν και ελπίζω να ζήσουμε άλλη μία τέτοια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags