Facebook Pixel Sportdog.gr | Κάνει «δώρο» ταλεντάρα στον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός; - Τι παίζει με όνομα που ρίχνει τα τσιμέντα
| 2018-08-12 22:29:00

Κάνει «δώρο» ταλεντάρα στον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός; - Τι παίζει με όνομα που ρίχνει τα τσιμέντα

Sportdog Team
Κάνει «δώρο» ταλεντάρα στον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός; - Τι παίζει με όνομα που ρίχνει τα τσιμέντα

Τρελό σενάριο για τους «αιωνίους», ποιος θέλει να «φτιάξει» τους Πράσινους.

Μετά την προσθήκη του Νώντα Παντελάκη στο κέντρο της άμυνας ο  Παναθηναϊκός «φουλάρει» για να ολοκληρώσει τις τελευταίες μεταγραφικές του κινήσεις και να κλείσει τις υπόλοιπες «τρύπες» στο ρόστερ του.

Για τους Πράσινους έχουν ακουστεί ουκ ολίγα ονόματα από την Ελλάδα, με τελευταίο αυτό του Σταύρου Κουγιού, πρώην αρχηγό της Κ-20 του Ολυμπιακού. Ιταλικά δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι με την πλευρά του 20χρονου εξτρέμ,  που έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες, έχει πραγματοποιήσει επαφές ο Παναθηναϊκός και η ιταλική Μπρέσια.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός άσος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν είναι για τους Πράσινους, αφού επί της ουσίας για να γίνει η μεταγραφή πρέπει να δώσει την άδεια ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μεριμνήσει για αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, όταν έγινε το ξεσκαρτάρισμα στην Κ-20 και την Κ-17 του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι υπέγραψαν συμφωνητικά με τα παιδιά που έφυγαν (πάνω από 15 στο σύνολο), τα οποία προέβλεπαν ότι ως ελεύθεροι οι παίκτες δεν μπορούν να συμφωνήσουν με έτερη εκ των υπόλοιπων «μεγάλων» ομάδων της Ελλάδας για ένα ή δύο χρόνια, αναλόγως με την περίπτωση).

Κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που ο Κουγιός είναι μεταξύ των παικτών που υπέγραψαν το εν λόγω συμφωνητικό, δεν έχει δικαίωμα να μετακομίσει φέτος στον Παναθηναϊκό εάν δεν το επιτρέψουν οι Πειραιώτες!

Τι κρύβεται πίσω από τις διαψεύσεις για Γκροσίτσκι και Τσοπ

Κατά τα άλλα, τις προηγούμενες ημέρες «έσκασαν» στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού δύο περιπτώσεις παικτών από το «πάνω ράφι», αυτές των Ντούγιε Τσοπ και Καμίλ Γκροσίτσκι, ωστόσο αμφότερα τα ζητήματα φέρονται να διαψεύστηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας.

Για τον πρώτο δεν υπήρξε επί της ουσίας τίποτα, όμως για τον δεύτερο σας έχουμε επισημάνει ότι ο συνεργάτης του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, Πίνι Ζάχαβι, δούλεψε το θέμα και προσπάθησε όντως να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισραηλινός ατζέντης «ψάχτηκε» αρκετά και εκμεταλλεύτηκε την επιρροή του για να ανοίξει την πόρτα του Τριφυλλιού για τον διεθνή Πολωνό, ο οποίος αποτελεί μια εξαιρετική αλλά και πανάκριβη περίπτωση για τα δεδομένα της ομάδας.

Ωστόσο, το θέμα δεν φαίνεται να προχωρά, εξέλιξη που μάλλον φαντάζει φυσιολογική από τη στιγμή που ο Γκροσίτσκι είναι πάρα πολύ ακριβός για τα «μνημονιακά» δεδομένα του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα δεν πρέπει να λησμονούμε ότι αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ οι Πράσινοι… φωνάζουν ότι χρειάζονται σέντερ φορ και έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν μόνο σε μια μεταγραφή ξένου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags